Aperobox

COMPLETE APERO BIJ JE THUIS

APEROBOX

LUXE BORRELPAKKETTEN MET GRATIS ONLINE ENTERTAINMENT VANAF €13,95

Thuisbezorgd

Bij iedere collega thuis

Luxe borrelpakketten

Maatwerk vanaf €13,95

Entertainment

Gratis en legendarisch

Een greep uit onze klanten:

Wij ontzorgen en organiseren met jou de digiborrel

Van 5 tot 1000+ online borrelaars. Wij regelen de borrelbox, bezorging en entertainment vanaf €13,95. Een lach is ons doel.

Een digitale apero regel je zo

Onze aperoboxen maken het gemakkelijk om de borrel naar je huis te halen. Maar wat moet je daarvoor doen? Niet veel, want het team van Digiborrel helpt je bij de voorbereiding. Het enige wat jij hoeft te doen is het personeel informeren waar, wanneer en hoe laat de digitale apero plaatsvindt. Kies vervolgens een online meeting platform uit, bijvoorbeeld Microsoft Teams of Zoom. Vraag de deelnemers om de juiste software te downloaden. Meedoen kan vanaf iedere locatie en ieder apparaat. Het is daarbij belangrijk om een stabiele internetverbinding, goed geluid en scherp beeld te hebben. Als iedereen elkaar goed kan zien en horen komen jullie sowieso in de feeststemming!

Entertainment

Gratis en legendarisch

Behalve een borrel kan je apero time nog veel gezelliger maken. Daarom mag je bij de aperobox aan huis gratis entertainment uitkiezen. Welk spel je ook kiest, een gezellig avondje aperitieven verandert in no time in een hilarische boel. De spellen zijn voor grote en kleine groepen dus er zit altijd iets voor jullie bij. Met welk spel gaan jullie de gezelligheid in huis halen?

Ranking the Colleagues

Ranking the Colleagues

De grote hit van digiborrel.nl! Welke collega overleeft het langst op een onbewoond eiland en wie wordt het eerst aangehouden bij de douane? Want wat is nou leuker dan het ranken van je collega’s!
Meer informatie >

Team Building Bar Run

Team Building Bar Run

Ontdek in teams een digitale stad! Bezoek samen meerdere barren en los de puzzels, raadsels en vragen samen op.
Meer informatie >

Truth or Fiction

Truth or Fiction

Hoor de bizarste verhalen van je collega’s. Is het een waargebeurd verhaal of fictie? Goed om elkaar beter te leren kennen, want je collega’s verbergen meer verhalen dan je denkt..
Meer informatie >

Crazy Pubquiz

Crazy Pubquiz

Zin in een pubquiz met hi-larische vragen? Tijdens de borrel ga je het opnemen tegen je collega’s. Bereid je maar voor, want je weet minder dan je denkt..
Meer informatie >

Home apero organiseren: zo werkt het

Als jullie after-work op vrijdag, weekend-aperitief of personeelsfeest niet door kan gaan, wil dit niet zeggen dat je het zomaar moet overslaan. Digiborrel heeft de oplossing: wij leveren een aperobox aan huis bij alle collega’s die je in het zonnetje wil zetten. Met gratis online entertainment dat zorgt voor onvergetelijke momenten tijdens de borrel. Vervolledig jouw middag of avond met ons apero pakket aan huis. Dat valt gegarandeerd in de smaak!

01
Offerte & Planning
Je kunt binnen enkele minuten een offerte aanvragen. Binnen een paar uur nemen wij contact op. Ga je akkoord? Super! Dan plannen wij de borrel in.
02
Verzending & voorbereiding
Wij adviseren, regelen de software en de entertainment. Wij versturen de overheerlijke borrelboxen uiterlijk 3 werkdagen vóór aanvang van de digiborrel. Zo is de borrelbox altijd op tijd.
03
Borrelen!
Het moment is daar! Jullie gaan proosten en de quizmaster zal de collega's meenemen in het digitale entertainment. Succes en lach gegarandeerd.

Een greep uit onze apero pakketten

Wat je van de aperobox mag verwachten? Naast gratis entertainment en hartige borrelbites is de box gevuld met bier, wijn, prosecco, alcoholvrij bier of fris. Enfin, een apero pakket aan huis dat speciaal op jullie wensen is afgestemd. Het is de perfecte mix van ingrediënten voor een geslaagde borrel of onvergetelijke avond met collega’s. Neem vooral een kijkje op de website om uit verschillende aperoboxen te kiezen. De pakketten zijn al te verkrijgen vanaf €13,95.

Luxe Borrelpakket - Wijn

19,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Heerlijke kwaliteitswijn
 • 4 borrelhapjes & bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software
HOT

Luxe Borrelpakket - Bier

16,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Biertjes van Brouwerij 't IJ
 • 4 borrelhapjes en bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software

Luxe Borrelpakket - Fris

13,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Frisdrankjes naar keuze
 • 4 borrelhapjes & bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software

Vragen of
advies?

Wij staan voor u klaar. 

Onze klanten vertellen

Benieuwd naar de verhalen van onze klanten? 

Digiborrel is o.a. bekend van:

Wat heb je nodig voor de digitale apero?

Een enthousiaste groep collega’s natuurlijk. Samen maken jullie het gezellig onder leiding van een spelleider. Hij of zij zorgt dat iedereen weet wanneer het apero pakket aan huis wordt bezorgd en hoe laat de borrel begint. Team Digiborrel zorgt samen met jou voor een vlekkeloze voorbereiding en tijdige aflevering van de aperoboxen.

Apero time gaat als volgt: jij trapt de avond af door het apero pakket erbij te pakken. Zet een feestelijk muziekje op en kom alvast in de sfeer. Nodig de fervente borrelaars uit op het online platform voor meetings en check of iedereen er comfortabel bij zit met een pintje of een ander ijskoud drankje uit de aperobox. Heb je iedereen verzameld? Dan kan het spel beginnen, cheers!

Bestel jouw aperoboxen

Valt jouw personeelsfeest in het water? Of wil je alle medewerkers bedanken voor hun inzet? Bezorg je personeel dan een aperobox aan huis en nodig hen uit voor een digitaal aperitiefmoment met alles erop en eraan. Want zeg eens eerlijk, waar zit je lekkerder dan in je eigen habitat? Thuis is ook best fijn! Wij bezorgen de pakketten en het entertainment krijg je er gratis bij, net als hulp bij de voorbereiding. Borrel mee en start vandaag nog jouw digiborrel. Heb je nog vragen? Bel dan gerust naar 085 - 06 01 105.