Borrelbox bestellen

EEN BEDRIJFSBORREL THUIS:

BORRELBOX BESTELLEN

LUXE BORRELBOXEN MET GRATIS ONLINE ENTERTAINMENT VANAF €13,95

Thuisbezorgd

Bij iedere collega thuis

Luxe borrelboxen

Maatwerk vanaf €13,95

Entertainment

Gratis en legendarisch

Borrelbox vanaf €13,95 met gratis entertainment

Een greep uit onze klanten:

Wij ontzorgen en organiseren met jou de digiborrel

Van 5 tot 1000+ online borrelaars. Wij regelen de borrelbox, bezorging en entertainment vanaf €13,95. Een lach is ons doel.

Wat heb je nodig voor een digitale borrel?

De box en het entertainment zijn klaar, dus borrelen maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen is de puntjes op de i zetten. Zorg ervoor dat iedereen goed voorbereid is. Om misverstanden te voorkomen geef je alle borrelaars de juiste informatie: waar, wanneer en hoe laat is de borrel? Kies een platform uit voor online meetings (bijv. Google Hangouts, Slack of Zoom) en laat iedereen de juiste software downloaden. Vóórdat de borrel begint. Voor een gezellige sfeer is het belangrijk dat iedereen elkaar kan zien én horen. Vraag daarom aan je team of ze hun internetverbinding, camera en geluid willen checken.

Online borrelbox inclusief entertainment

Met alleen de borrelbox ben je er nog niet. Jouw digitale borrel wordt pas echt een succes als jullie samen de strijd aangaan. Je kunt kiezen uit verschillende borrelgames:

Borrelbox online: zo werkt het

Een digitale borrel organiseren is geen uitdaging, maar het leuk maken en houden wel. Want hoe creëer je sfeer en interactie als iedereen via een beeldscherm, microfoon en glasvezelkabel communiceert? Door een borrelbox online te bestellen! Wij verrassen jouw collega’s door een luxe borrelbox thuis te laten bezorgen. Jij kiest een legendarische gratis borrelgame uit zodat iedereen elkaar nog beter leert kennen. Reken maar op een unieke borrel en gegarandeerde gezelligheid!

01
Offerte borrelbox
Vraag een vrijblijvende offerte aan, kies jouw favoriete borrelbox combinaties en zoek een legendarisch spel uit. Binnen een paar uur nemen wij contact op. Ga je akkoord? Super! Dan plannen wij de borrel in.
02
Verzending borrelbox
Wij adviseren, regelen de software en de entertainment. Wij versturen de overheerlijke borrelboxen bij je collega's thuis, uiterlijk 3 werkdagen vóór aanvang van de digiborrel. Zo is de borrelbox altijd op tijd.
03
Borrelen!
Het moment is daar! Jullie gaan proosten en de quizmaster zal de collega's meenemen in het digitale entertainment. Succes en lach gegarandeerd.

Een greep uit onze borrelboxen

Proosten gaat zoveel beter als iedereen zijn of haar favoriete drankje in handen heeft. Daarom hebben we verschillende borrelboxen voor je samengesteld. Zowel aan drinkers als niet-drinkers hebben we gedacht. Bier, wijn, prosecco, alcoholvrij bier of fris. Er is voor ieder wat wils! Kies je borrelbox online. Ze zijn al te verkrijgen vanaf €13,95.

Luxe Borrelbox - Wijn

19.95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Heerlijke kwaliteitswijn
 • 4 borrelhapjes & bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software
HOT

Luxe Borrelbox - Bier

16,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Biertjes van Brouwerij 't IJ
 • 4 borrelhapjes en bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software

Luxe Borrelbox - Fris

13,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Frisdrankjes naar keuze
 • 4 borrelhapjes & bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software

Vragen of
advies?

Wij staan voor je klaar. 

Onze klanten vertellen

Benieuwd naar de verhalen van onze klanten? 

Digiborrel is o.a. bekend van:

Wat heb je nodig voor de online borrel?

Het pakket en entertainment zijn klaar, dus borrelen maar! Je zet de puntjes op de i door ervoor te zorgen dat iedereen goed voorbereid is. Allereerst voorzie je, samen met ons, alle borrelaars van de juiste informatie: waar, wanneer en hoe laat is de borrel? 

Ben je er klaar voor? Zet een muziekje aan, pak de borrelbox erbij en kom online. Zijn jullie compleet? Dan communiceren jullie verder via het gekozen platform en deelt de host zijn scherm. Let the game begin!

Bestel jouw eigen borrelbox online

Wil jij iets extra’s doen voor je collega’s, omdat ze vanuit huis hard aan het werk zijn? Of heb je gewoon zin in een hilarische middag of avond met je team? Geef dan een borrelbox cadeau en maak van de digitale borrel in één handomdraai een te gekke ervaring. Ervaar het zelf en start vandaag nog jouw digiborrel. Wij leveren zowel een borrelbox Amsterdam als in de rest van Nederland. Heb je vragen over een borrelbox bestellen? Bel dan gerust naar 085 - 06 01 105.