FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

DIGIBORREL

Kom alles te weten over Digiborrel met behulp van de veelgestelde vragen

Heb je een vraag over borrelboxen, entertainment, verzending of betaling?

FAQ

Borrelboxen

Dat verschilt per box. Zo hebben wij binnen ons assortiment (alcoholvrij) bier, witte wijn, rode wijn, fris (sapje/cola), en cava. Ook is het mogelijk om dit te combineren tot een maximum van 3 flesjes. Verder worden de borrelsnacks uitgekozen door onze borrel experts en zijn vegan en halal. Zo bevat elke borrelbox 2 borrel bites en bevat elke luxe borrelbox een extra borrel bite en een potje olijven.
Meer informatie? Bekijk de prijslijst >
De borrelboxen zijn al verkrijgbaar vanaf €13,95 (ex. BTW), de verzending bedraagt €6,50 per box.
Meer informatie? Bekijk de prijslijst >

Entertainment - Algemeen

Deze ontvang je uiterlijk om 12:00 op de dag van de borrel per email.

De enthousiaste quizmasters zullen de quiz compleet aan elkaar praten en nemen daarnaast ook het technische gedeelte op zich. Mocht je echter een voorkeur hebben voor een bepaald vergaderplatform (Zoom, Teams o.d.), dan ontvangen wij hiervoor graag een uitnodiging. Wij raden aan om borrels tot 25 personen zelf te hosten. Wij sturen instructie filmpjes en Tips & Tricks mee. Bij een groter gezelschap adviseren wij een host maar ook hier geldt dat je het prima zelf kunt presenteren.

Jullie kunnen zelf de vergadering starten met een platform naar eigen voorkeur. Maar natuurlijk kunnen wij je hierin adviseren en ondersteunen.

Entertainment

De Crazy Pubquiz, Truth or Fiction en de Online Team Building game kunnen met oneindig veel collega’s worden gespeeld. Bij Ranking the Colleagues adviseren wij maximaal 40 personen. 

Het populairste online spel is Ranking the Colleagues. Je moet je collega’s dan wel goed kennen. De Pubquiz is het meest besteld. Truth or Fiction is altijd leuk. Op zoek naar team building? Dan raden wij de Online Kroegentocht aan (Bar Run). 

Dit varieert per online spel en ligt aan zowel de host als de sfeer. In samenspraak kunnen we vragen toevoegen of verwijderen. Het is maar net wat je in gedachten hebt. Verwacht alleen niet dat je met één spel uren entertainment hebt.

Betaling

Is de offerte zoals gewenst? Top! Dan kan je hier akkoord op geven via de meegestuurde link. Zo komt deze automatisch in ons systeem en kunnen wij verder met het versturen van de borrelboxen.

Wij werken met facturatie. Betaal deze graag zo snel mogelijk zodat wij de pakketten ruim op tijd kunnen versturen. Echter, mocht dit niet lukken in verband met de afhandeling door een crediteuren afdeling, laat dit ons even weten. Want het slagen van jullie Digiborrel is onze prioriteit en wij helpen je graag!

Verzending

Wij hanteren 9 dagen verwerkingstijd zodat wij alles op tijd kunnen versturen. Hiervoor hebben wij een digitaal ondertekende offerte en een complete adreslijst nodig. Dit kan worden verstuurd naar [email protected] met “Adreslijst {bedrijfsnaam}” als titel. Maar, voor buitenlandse verzendingen hanteren wij 2 weken verwerkingstijd (dit kan verschillen per land).

Onze bezorging verloopt via PostNL. Om er dus zeker van te zijn dat de pakketten op tijd worden bezorgd verzenden wij ze ruim op tijd. Indien iedereen zijn (werk) email meestuurt met de adressen, zal PostNL je een mailtje met de Track & Trace code sturen.

Vragen of
advies?

Wij staan voor u klaar. 

Digiborrel is o.a. bekend van: