Ga verder naar content

De afgelopen maanden organiseerde Digiborrel.nl voor duizenden thuiswerkende collega’s een gezellige digitale borrel. Maar vandaag doen we het anders. Vandaag gaan wij honderden eenzame ouderen verrassen in héél Nederland.

Dat het bizarre tijden zijn waar we op dit moment in leven is iedereen wel bekend. Deze december en de kerstdagen zien er anders uit dan welke dan ook, zonder samenzijn met familie en vrienden. Dat kan behoorlijk eenzaam zijn voor ons allemaal, maar voor de ouderen in verzorgingstehuizen is dit ongetwijfeld nog een stukje zwaarder. Voor hen is contact met de buitenwereld op het moment vrijwel onmogelijk en is er niet veel meer om naar uit te kijken. Wij bij Digiborrel.nl vonden dat wij een steentje konden bijdragen. En wat doen wij als de beste? Iedereen voorzien van een goedgevulde borrelbox.

Samen met een team gemotiveerde collega’s hebben we prachtige borrelboxen ingepakt, met voor iedere oudere wat wils. Een sapje, hapje, en wie weet ook een borreltje. Ons doel: met onvergetelijke inhoud een lach op het gezicht van honderden ouderen in de verzorgingstehuizen en appartementen.

Vandaag, een dag voor kerstavond, rijdt onze Digiborrel vrachtwagen door het land. Op de stoep (geheel coronaproof uiteraard) gaan wij honderden ouderen verrassen met een rijkgevulde borrelbox en een hartverwarmende boodschap. “Een klein gebaar kan het verschil maken”, het motto van de campagne Een tegen Eenzaamheid. Zo brengt Digiborrel een mooi moment voor deze ouderen op de stoep.

Ook jij kunt iets betekenen voor iemand die zich eenzaam voelt. Kijk hier hoe of kijk op www.eentegeneenzaamheid.nl.

Cheers!

Team Digiborrel.nl

Leave a Reply