Kerstpakket bestellen

KERSTBORREL THUIS MET COLLEGA'S:

KERSTPAKKET BESTELLEN

KERSTPAKKET, LUXE BORRELPAKKETTEN ÉN GRATIS ONLINE ENTERTAINMENT 

Thuisbezorgd

Bij iedere collega thuis

Luxe kerstpakketten

Kerstborrel vanaf €13,95

Kerst entertainment

Gratis en legendarisch

Kerstpakket en borrel vanaf €13,95 inclusief gratis entertainment

Een greep uit onze klanten:

Wij ontzorgen en organiseren met jou de digiborrel

Van 5 tot 1000+ online borrelaars. Wij regelen de borrelbox, bezorging en entertainment vanaf €13,95. Een lach is ons doel.

Wat heb je nodig voor een digitale borrel?

De box en het entertainment zijn klaar, dus borrelen maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen is de puntjes op de i zetten. Zorg ervoor dat iedereen goed voorbereid is. Om misverstanden te voorkomen geef je alle borrelaars de juiste informatie: waar, wanneer en hoe laat is de borrel? Kies een platform uit voor online meetings (bijv. Google Hangouts, Slack of Zoom) en laat iedereen de juiste software downloaden. Vóórdat de borrel begint. Voor een gezellige sfeer is het belangrijk dat iedereen elkaar kan zien én horen. Vraag daarom aan je team of ze hun internetverbinding, camera en geluid willen checken.

Online kerstpakket & kerstborrel én entertainment

Een online kerstborrel met je bedrijf. Met een lekker hapje en drankje zit iedereen klaar om de strijd aan te gaan met collega’s. De borrel komen optioneel met een kerstcadeau. Voor de borrel zijn er verschillende online kerstgames:

Kerstborrel & kerstpakket: zo werkt het

Een online kerstborrel is hét alternatief voor de kerstborrel op kantoor. Maar hoe hou je zo’n digitale bijeenkomst leuk als iedereen naar een saai scherm kijkt? Digitaal kerstborrelen vraagt om wat extra aandacht en creativiteit. Daar gaat onze borrel en kerstpakket je bij helpen. Vergeet de blikjes bier en pinda’s, want wij laten een luxe borrelpakket thuisbezorgen bij jouw collega’s. Kies uit de legendarische kerstgames en iedereen ligt binnen no-time in een deuk. Zo sluiten jullie samen het jaar af met een unieke borrel!

01
Offerte borrel en kerstpakket
Vraag een vrijblijvende offerte aan, kies jouw favoriete kerstpakket(ten) combinaties en zoek een legendarisch kerstspel uit. Binnen een paar uur nemen wij contact op. Ga je akkoord? Super! Dan plannen wij de borrel in.
02
Verzending kerstpakket
Wij adviseren, regelen de software en de entertainment. Wij versturen de overheerlijke kerstpakketten bij je collega's thuis, uiterlijk 3 werkdagen vóór aanvang van de online kerstborrel. Zo is het kerstpakket altijd op tijd.
03
De online kerstborrel!
Het moment is daar! Jullie gaan proosten en de quizmaster zal de collega's meenemen in het digitale entertainment. Succes en lach gegarandeerd.

Een greep uit onze borrelpakketten

Proosten gaat zoveel beter als iedereen zijn of haar favoriete drankje in handen heeft. Daarom hebben we verschillende borrelpakketten voor je samengesteld. Zowel aan drinkers als niet-drinkers hebben we gedacht. Bier, wijn, prosecco, alcoholvrij bier of fris. Er is voor ieder wat wils! Kies je borrelpakket online. Ze zijn al te verkrijgen vanaf €13,95.

Luxe kerstpakket - Wijn

19.95
/ per box
 • Giftcard naar keuze
 • INCL. Entertainment
 • Heerlijke kwaliteitswijn
 • 4 borrelhapjes & bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software
HOT

Luxe kerstpakket - Bier

16,95
/ per box
 • Giftcard naar keuze
 • INCL. Entertainment
 • Biertjes van Brouwerij 't IJ
 • 4 borrelhapjes en bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software

Luxe Kerstpakket - Fris

13,95
/ per box
 • Giftcard naar keuze
 • INCL. Entertainment
 • Frisdrankjes naar keuze
 • 4 borrelhapjes & bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software

Vragen of
advies?

Wij staan voor je klaar. 

Onze klanten vertellen

Benieuwd naar de verhalen van onze klanten? 

Digiborrel is o.a. bekend van:

Wat heb je nodig voor de online kerstborrel?

Het kerstpakket en entertainment zijn klaar, dus borrelen maar. Het is kerst! Je zet de puntjes op de i door ervoor te zorgen dat iedereen goed voorbereid is. Allereerst voorzie je, samen met ons, alle borrelaars van de juiste informatie: waar, wanneer en hoe laat is de borrel? 

Ben je er klaar voor? Zet een muziekje aan, pak het kerstpakket erbij en kom online. Zijn jullie compleet? Dan communiceren jullie verder via het gekozen platform en deelt de host zijn scherm. Let the game begin!

Bestel jouw eigen kerstpakket online

Heb jij zin in een te gekke kerstborrel met je collega’s, inclusief entertainment? Als de meerderheid op afstand werkt klinkt dat misschien onmogelijk, maar dat is het niet. Online is vrijwel alles mogelijk. Met een luxe pakket en een legendarische game geef je jullie digitale kerstborrel nét dat beetje extra. Zet jouw collega’s in het zonnetje en laat een kerstpakket thuiswerken bezorgen. Wij leveren zowel een kerstpakket Amsterdam als in de rest van Nederland. Borrel mee en start vandaag nog jouw digiborrel. Heb je vragen over een kerstpakket bestellen? Bel dan gerust naar 085 - 06 01 105.