Online bedrijfsuitje

HET LEUKSTE BEDRIJFSEVENEMENT THUIS:

ONLINE BEDRIJFSUITJE

LUXE BORRELPAKKETTEN MET GRATIS ONLINE ENTERTAINMENT VANAF €13,95

Thuisbezorgd

Bij iedere collega thuis

Luxe borrelpakketten

Maatwerk vanaf €13,95

Entertainment

Gratis en legendarisch

Een greep uit onze klanten:

Wij ontzorgen en organiseren met jou de digiborrel

Van 5 tot 1000+ online borrelaars. Wij regelen de borrelbox, bezorging en entertainment vanaf €13,95. Een lach is ons doel.

Een digitaal bedrijfsuitje regel je zo

Met het hele bedrijf thuis eropuit: klinkt misschien ingewikkeld maar dat is het zeker niet. Het team van Digiborrel gaat jou namelijk helpen bij de voorbereiding. De pakketten worden door ons op tijd afgeleverd en in de tussentijd licht jij je collega’s in: waar, wanneer en hoe laat is het online bedrijfsuitje? Iedereen kan meedoen vanaf een eigen gekozen locatie en device. Vraag hen de software te downloaden voor het online meeting platform dat jij hebt uitgekozen. Het enige wat ze dan nog nodig hebben is een stabiele internetverbinding, goed geluid en scherp beeld. Laat ze dit vooraf eventjes checken. Zo kan iedereen elkaar goed zien én horen.

Entertainment

Gratis en legendarisch

Gezelligheid legt de basis voor een geslaagd digitaal bedrijfsuitje. Dat komt vast en zeker helemaal goed met ons entertainment. Naast het borrelpakket mag je namelijk een gratis hilarische borrelgame uitzoeken. Welke je ook kiest, alle spellen hebben een glimlach garantie. Dat breekt sowieso het ijs als jullie de hele middag of avond naar een beeldscherm staren. Met welk spel daag jij je collega’s uit?

Ranking the Colleagues

Ranking the Colleagues

De grote hit van digiborrel.nl! Welke collega overleeft het langst op een onbewoond eiland en wie wordt het eerst aangehouden bij de douane? Want wat is nou leuker dan het ranken van je collega’s!
Meer informatie >

Team Building Bar Run

Team Building Bar Run

Ontdek in teams een digitale stad! Bezoek samen meerdere barren en los de puzzels, raadsels en vragen samen op.
Meer informatie >

Truth or Fiction

Truth or Fiction

Hoor de bizarste verhalen van je collega’s. Is het een waargebeurd verhaal of fictie? Goed om elkaar beter te leren kennen, want je collega’s verbergen meer verhalen dan je denkt..
Meer informatie >

Crazy Pubquiz

Crazy Pubquiz

Zin in een pubquiz met hi-larische vragen? Tijdens de borrel ga je het opnemen tegen je collega’s. Bereid je maar voor, want je weet minder dan je denkt..
Meer informatie >

Disco Bingo!

Luister naar de liedjes en streep ze af, krijg jij de disco bingo kaart vol? Let wel op, want een valse bingo kan je een rondje karaoke opleveren!
Meer informatie >

Bedrijfsuitje online organiseren: zo werkt het

Is jullie bedrijfsuitje gecanceld? Jammer, maar niet getreurd! Online kun jij met je collega’s op bedrijfsuitje zonder het huis uit te hoeven. Team Digiborrel heeft het helemaal voor je geregeld met uitdagende spellen die goed zijn voor een paar uur plezier. De borrelpakketten met jullie favoriete drankjes maken het helemaal af. Gooi ook het roer om en organiseer de gezelligheid online. Kies je pakketten, zoek een spel uit en geniet!

01
Offerte & Planning
Je kunt binnen enkele minuten een offerte aanvragen. Binnen een paar uur nemen wij contact op. Ga je akkoord? Super! Dan plannen wij de borrel in.
02
Verzending & voorbereiding
Wij adviseren, regelen de software en de entertainment. Wij versturen de overheerlijke borrelboxen uiterlijk 5 werkdagen vóór aanvang van de digiborrel. Zo is de borrelbox altijd op tijd.
03
Borrelen!
Het moment is daar! Jullie gaan proosten en de quizmaster zal de collega's meenemen in het digitale entertainment. Succes en lach gegarandeerd.

Een greep uit onze borrelpakketten

Bij een uitje horen lekkere hapjes en drankjes, dus ook bij een online bedrijfsuitje. Daarom krijgt iedereen een borrelpakket thuisgestuurd. Uit ervaring weten we dat smaken verschillen dus je mag verschillende pakketten combineren. Bier, wijn, prosecco, alcoholvrij bier of fris. Er is voor ieder wat wils. Ze zijn al te verkrijgen vanaf €13,95. Hieronder zie je de meest gekozen pakketten.

Luxe Borrelpakket - Wijn

19,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Heerlijke kwaliteitswijn
 • 4 borrelhapjes & bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software
HOT

Luxe Borrelpakket - Bier

16,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Biertjes van Brouwerij 't IJ
 • 4 borrelhapjes en bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software

Luxe Borrelpakket - Fris

13,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Frisdrankjes naar keuze
 • 4 borrelhapjes & bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software

Vragen of
advies?

Wij staan voor u klaar. 

Onze klanten vertellen

Benieuwd naar de verhalen van onze klanten? 

Digiborrel is o.a. bekend van:

Wat heb je nodig voor het online bedrijfsuitje?

Iemand die vooraf en tijdens het uitje de leiding neemt. Dat stelt niet veel voor, want je hoeft alleen door te geven waar, wanneer en hoe laat het online bedrijfsuitje plaatsvindt. Dan doen wij de rest. Pakketten afgeleverd, voorbereiding klaar, dus borrelen maar! Op de dag zelf geef jij het startsein. Dat doe je door alvast een lekker muziekje op te zetten en het borrelpakket erbij te pakken. Je gaat online op het door jou gekozen platform en verzamelt daar al je collega’s. Iedereen aanwezig en in de stemming? Dan kan het spel beginnen, zet hem op!

Bestel jouw borrelpakketten

Zit jij met je handen in het haar omdat jullie gebruikelijke uitje niet kan doorgaan? Gooi het dan over een andere boeg en ga online. Met het online bedrijfsuitje van Digiborrel zijn alle collega’s er even lekker uit, maar dan gewoon thuis. Wij bezorgen de pakketten door heel Nederland en het entertainment krijg je er gratis bij, net als hulp bij de voorbereiding. Borrel mee en start vandaag nog jouw digiborrel. Heb je nog vragen? Bel dan gerust naar 085 - 06 01 105.