Online borrel

Een bedrijfsborrel thuis:

Online borrel organiseren

Luxe borrelpakketten met gratis online entertainment vanaf 13,95

Thuisbezorgd

Bij iedere collega thuis

Luxe borrelpakketten

Maatwerk vanaf €13,95

Entertainment

Gratis en legendarisch

Een greep uit onze klanten:

Wij ontzorgen en organiseren met jou de digiborrel

Van 5 tot 1000+ online borrelaars. Wij regelen de borrelbox, bezorging en entertainment vanaf €13,95. Een lach is ons doel.

De perfecte online borrel organiseren doe je zo

Online borrelen met collega’s, vrienden of familie begint bij een goede voorbereiding. Dat fixen wij met onze pakketten en entertainment. Daarna zorg jij voor de kers op de taart. Dat betekent alle borrelaars de juiste informatie geven: waar, wanneer en hoe laat is de borrel? Kies een platform uit waarmee je online meetings kunt houden en vraag iedereen de juiste software te downloaden. Natuurlijk vóórdat de borrel begint. Voor een gezellige sfeer is het belangrijk dat iedereen elkaar kan zien én horen. Vraag daarom aan de deelnemers of ze hun internetverbinding, camera en geluid willen testen.

Gratis en legendarisch

Entertainment

Elk biertje, wijntje of glaasje fris smaakt beter met een spelletje erbij. Laten we daar nou aan gedacht hebben. Naast jouw favoriete pakket mag je gratis een legendarisch online borrel spel uitzoeken. Een beetje humor kunnen we in deze tijd wel gebruiken en daarom hebben al onze spellen een glimlach garantie. Met welk online borrel spel daag jij je collega’s uit?
Ranking the Colleagues

Ranking the Colleagues

De grote hit van digiborrel.nl! Welke collega overleeft het langst op een onbewoond eiland en wie wordt het eerst aangehouden bij de douane? Want wat is nou leuker dan het ranken van je collega’s!
Meer informatie >

Team Building Bar Run

Team Building Bar Run

Ontdek in teams een digitale stad! Bezoek samen meerdere barren en los de puzzels, raadsels en vragen samen op.
Meer informatie >

Truth or Fiction

Truth or Fiction

Hoor de bizarste verhalen van je collega’s. Is het een waargebeurd verhaal of fictie? Goed om elkaar beter te leren kennen, want je collega’s verbergen meer verhalen dan je denkt..
Meer informatie >

Crazy Pubquiz

Crazy Pubquiz

Zin in een pubquiz met hi-larische vragen? Tijdens de borrel ga je het opnemen tegen je collega’s. Bereid je maar voor, want je weet minder dan je denkt..
Meer informatie >

Disco Bingo!

Luister naar de liedjes en streep ze af, krijg jij de disco bingo kaart vol? Let wel op, want een valse bingo kan je een rondje karaoke opleveren!
Meer informatie >

Online borrel organiseren: zo werkt het

Mag jij deze keer de borrel organiseren maar heb je geen idee waar te beginnen? Wij begrijpen dat gezelligheid creëren een uitdaging is als niet iedereen elkaar in levenden lijve kan ontmoeten. Maar hé, daar hebben wij de oplossing voor. Met onze online borrelpakketten sla je twee vliegen in één klap: het luxe pakket legt jouw gasten in de watten en de legendarische game zorgt gegarandeerd voor een lach. En dat allemaal online, zodat iedereen kan meedoen. Een online borrel organiseren was nog nooit zo gemakkelijk!
01
Offerte & Planning
Je kunt binnen enkele minuten een offerte aanvragen. Binnen een paar uur nemen wij contact op. Ga je akkoord? Super! Dan plannen wij de borrel in.
02
Verzending & voorbereiding
Wij adviseren, regelen de software en de entertainment. Wij versturen de overheerlijke borrelboxen uiterlijk 5 werkdagen vóór aanvang van de digiborrel. Zo is de borrelbox altijd op tijd.
03
Borrelen!
Het moment is daar! Jullie gaan proosten en de quizmaster zal de collega's meenemen in het digitale entertainment. Succes en lach gegarandeerd.

Een greep uit onze borrelpakketten

Collega’s maak je nog blijer met hun favoriete drankje. Daarom kun je bij ons verschillende borrelpakketten combineren. Bier, wijn, prosecco, alcoholvrij bier of fris. Daarmee kunnen jullie lekker proosten op een mooie middag of avond. Bekijk onderstaande online borrelpakketten en kies jouw favoriet(en). Ze zijn al te verkrijgen vanaf €13,95.

Luxe Borrelpakket - Wijn

19,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Heerlijke kwaliteitswijn
 • 4 borrelhapjes & bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software
HOT

Luxe Borrelpakket - Bier

16,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Biertjes van Brouwerij 't IJ
 • 4 borrelhapjes en bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software

Luxe Borrelpakket - Fris

13,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Frisdrankjes naar keuze
 • 4 borrelhapjes & bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software

Vragen of
advies?

Wij staan voor u klaar. 

Onze klanten vertellen

Benieuwd naar de verhalen van onze klanten? 

Digiborrel is o.a. bekend van:

Wat heb je nodig voor de online borrel?

Het pakket en entertainment zijn klaar, dus borrelen maar! De voorbereiding ligt in jouw handen maar daar helpen we natuurlijk graag bij. Samen met ons geef je collega’s de juiste informatie: waar, wanneer en hoe laat is de borrel? Zo weet je zeker dat de drankjes koud staan.

Als jij er klaar voor bent zet je een gezellig muziekje aan, pak je het borrelpakket erbij en ga je online. Heb je alle borrelaars verzameld? Dan communiceren jullie verder via het gekozen platform en deel je jouw scherm. Het is tijd om je collega’s uit te dagen met het online borrel spel!

Bestel jouw eigen online borrelpakket

Wil jij een onvergetelijke online borrel organiseren waar iedereen nog maanden over praat? Dat gaat zeker lukken met onze borrelpakketten en gratis entertainment. Wij leveren ze ruim op tijd af bij de deelnemers door heel Nederland en helpen je bij de voorbereiding. Als ervaren borrelaars kennen we natuurlijk de kneepjes van het vak. Zo kun jij onbezorgd online borrelen met collega’s, vrienden, familie of wie dan ook! Borrel mee en start vandaag nog jouw digiborrel. Heb je vragen over de pakketten of de voorbereiding? Bel dan gerust naar 085 - 06 01 105.