Online groepsactiviteit

Het perfecte uitje thuis:

Online groepsactiviteit

Luxe borrelpakketten met gratis online entertainment vanaf 13,95

Thuisbezorgd

Bij iedere collega thuis

Luxe borrelpakketten

Maatwerk vanaf €13,95

Entertainment

Gratis en legendarisch

Een greep uit onze klanten:

Wij ontzorgen en organiseren met jou de digiborrel

Van 5 tot 1000+ online borrelaars. Wij regelen de borrelbox, bezorging en entertainment vanaf €13,95. Een lach is ons doel.

Een online groepsactiviteit regel je zo

Een groepsactiviteit online organiseren is allesbehalve moeilijk. Wij nemen vooraf het meeste werk uit handen. De borrelpakketten leveren we ruim op tijd af bij alle deelnemers en we begeleiden je bij het borrelspel. Wat jij nog moet doen? Alleen de juiste informatie rondsturen naar alle borrelaars en een platform voor online meetings uitkiezen. That’s it! Je vertelt waar, wanneer en hoe laat de borrel plaatsvindt. Ook vraag je iedereen de juiste software te downloaden van het gekozen platform. Voorafgaand aan de borrel natuurlijk. Laat de groep hun internetverbinding, camera en geluid checken voordat ze hun biertje opentrekken. Zo weet je zeker dat iedereen elkaar kan zien én horen.

Gratis en legendarisch

Entertainment

Een groepsactiviteit aflassen omdat jullie niet kunnen afspreken gaat er bij team Digiborrel niet in. Wij vinden een legendarisch borrelspel een waardige vervanger, en daarom mag je bij jouw borrelpakket gratis entertainment uitzoeken. Daag je collega’s, vrienden of familie uit, leer ze van een andere kant kennen en strijd voor die eerste plek. Dat wordt lachen!
Ranking the Colleagues

Ranking the Colleagues

De grote hit van digiborrel.nl! Welke collega overleeft het langst op een onbewoond eiland en wie wordt het eerst aangehouden bij de douane? Want wat is nou leuker dan het ranken van je collega’s!
Meer informatie >

Team Building Bar Run

Team Building Bar Run

Ontdek in teams een digitale stad! Bezoek samen meerdere barren en los de puzzels, raadsels en vragen samen op.
Meer informatie >

Truth or Fiction

Truth or Fiction

Hoor de bizarste verhalen van je collega’s. Is het een waargebeurd verhaal of fictie? Goed om elkaar beter te leren kennen, want je collega’s verbergen meer verhalen dan je denkt..
Meer informatie >

Crazy Pubquiz

Crazy Pubquiz

Zin in een pubquiz met hi-larische vragen? Tijdens de borrel ga je het opnemen tegen je collega’s. Bereid je maar voor, want je weet minder dan je denkt..
Meer informatie >

Disco Bingo!

Luister naar de liedjes en streep ze af, krijg jij de disco bingo kaart vol? Let wel op, want een valse bingo kan je een rondje karaoke opleveren!
Meer informatie >

Online groepsactiviteit organiseren: zo werkt het

Face-to-face samenkomen voor een groepsactiviteit kan soms een uitdaging zijn. Niet alleen voor bedrijven, maar ook voor familie en vriendengroepen. Maar hé, dat hoeft de pret niet te drukken! Organiseer een online groepsactiviteit met Digiborrel en het feest kan gewoon doorgaan. Laat onze luxe borrelpakketten thuisbezorgen bij alle deelnemers en kies er gratis entertainment bij. Alles is met een paar klikken geregeld. Deze keer organiseer jij gegarandeerd de leukste, grappigste en meest onvergetelijke activiteit!
01
Offerte & Planning
Je kunt binnen enkele minuten een offerte aanvragen. Binnen een paar uur nemen wij contact op. Ga je akkoord? Super! Dan plannen wij de borrel in.
02
Verzending & voorbereiding
Wij adviseren, regelen de software en de entertainment. Wij versturen de overheerlijke borrelboxen uiterlijk 5 werkdagen vóór aanvang van de digiborrel. Zo is de borrelbox altijd op tijd.
03
Borrelen!
Het moment is daar! Jullie gaan proosten en de quizmaster zal de collega's meenemen in het digitale entertainment. Succes en lach gegarandeerd.

Een greep uit onze borrelpakketten

Van spelletjes spelen krijg je dorst. Daarom vullen we onze borrelpakketten met het favoriete drankje van de deelnemers. En smaken verschillen, dus je mag verschillende pakketten combineren. Bier, wijn, prosecco, alcoholvrij bier of fris. Er is voor ieder wat wils! Hieronder kun je alle borrelpakketten bekijken. Deze zijn al te verkrijgen vanaf €13,95.

Luxe Borrelpakket - Wijn

19,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Heerlijke kwaliteitswijn
 • 4 borrelhapjes & bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software
HOT

Luxe Borrelpakket - Bier

16,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Biertjes van Brouwerij 't IJ
 • 4 borrelhapjes en bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software

Luxe Borrelpakket - Fris

13,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Frisdrankjes naar keuze
 • 4 borrelhapjes & bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software

Vragen of
advies?

Wij staan voor u klaar. 

Onze klanten vertellen

Benieuwd naar de verhalen van onze klanten? 

Digiborrel is o.a. bekend van:

Wat heb je nodig voor de online groepsactiviteit?

Een flink portie enthousiasme. En we vragen een klein beetje van je organisatie skills. Wij zorgen samen met jou voor een goede voorbereiding. Jij hoeft alleen nog de juiste informatie door te geven aan de groep: waar, wanneer en hoe laat is de borrel? Het pakket en entertainment zijn klaar, dus borrelen maar!

Als jij er helemaal klaar voor zit, zet je vast jullie favoriete muziek op. Pak het borrelpakket erbij en ga online. Is de groep compleet? Dan kletsen jullie verder via het gekozen platform en deel jij je scherm. Laat de groepsactiviteit me de legendarische game maar beginnen!

Bestel jouw eigen borrelpakketten

Ben jij bang dat je de groepsactiviteit deze keer moet afblazen? Nergens voor nodig, want online kan bijna alles. Een digiborrel met gratis entertainment is dé online groepsactiviteit van dit moment. Probeer het eens uit! Wij leveren de pakketten door heel Nederland en helpen je bij de voorbereiding. Als ervaren borrelaars doen we dat maar al te graag. Borrel mee en start vandaag nog jouw digiborrel. Heb je vragen over de pakketten of de voorbereiding? Bel dan gerust naar 085 - 06 01 105.