Online groepsspel

Geslaagde spelletjesavond thuis:

Online groepsspel

Luxe borrelpakketten met gratis online entertainment vanaf 13,95

Thuisbezorgd

Bij iedere collega thuis

Luxe borrelpakketten

Maatwerk vanaf €13,95

Entertainment

Gratis en legendarisch

Een greep uit onze klanten:

Wij ontzorgen en organiseren met jou de digiborrel

Van 5 tot 1000+ online borrelaars. Wij regelen de borrelbox, bezorging en entertainment vanaf €13,95. Een lach is ons doel.

Een online groepsspel fix je zo

Online spelletjes spelen zonder chaos klinkt misschien als een uitdaging, maar dat is het zeker niet. Het Digiborrel team bestaat uit ervaren borrelaars die jou helpen bij de voorbereiding. Geen stress, want de pakketten leveren we op tijd af. Het rondsturen van de informatie ligt in jouw handen: waar, wanneer en hoe laat de borrel met het online groepsspel? Ook kies je een platform voor online meetings uit en vraag je alle spelers de juiste software te downloaden. Laat de groep nog even hun internetverbinding, beeld en geluid checken voordat de gezelligheid losbarst. Zo weet je zeker dat iedereen elkaar goed kan zien én horen.

Gratis en legendarisch

Entertainment

Gezelligheid is meer dan alleen face-to-face spelletjes spelen. Met een online groepsspel verras je alle deelnemers en maak je nog meer indruk. Naast het borrelpakket mag je uit ons entertainment aanbod gratis een legendarisch spel uitzoeken. Het entertainment is geschikt voor grote en kleine groepen zodat collega’s, vriendengroepen en families het tegen elkaar op kunnen nemen. Met welk spel gaan jullie de strijd aan?
Ranking the Colleagues

Ranking the Colleagues

De grote hit van digiborrel.nl! Welke collega overleeft het langst op een onbewoond eiland en wie wordt het eerst aangehouden bij de douane? Want wat is nou leuker dan het ranken van je collega’s!
Meer informatie >

Team Building Bar Run

Team Building Bar Run

Ontdek in teams een digitale stad! Bezoek samen meerdere barren en los de puzzels, raadsels en vragen samen op.
Meer informatie >

Truth or Fiction

Truth or Fiction

Hoor de bizarste verhalen van je collega’s. Is het een waargebeurd verhaal of fictie? Goed om elkaar beter te leren kennen, want je collega’s verbergen meer verhalen dan je denkt..
Meer informatie >

Crazy Pubquiz

Crazy Pubquiz

Zin in een pubquiz met hi-larische vragen? Tijdens de borrel ga je het opnemen tegen je collega’s. Bereid je maar voor, want je weet minder dan je denkt..
Meer informatie >

Disco Bingo!

Luister naar de liedjes en streep ze af, krijg jij de disco bingo kaart vol? Let wel op, want een valse bingo kan je een rondje karaoke opleveren!
Meer informatie >

Online groepsspel organiseren: zo werkt het

Ben jij gewend om fanatiek spelletjes te spelen met vrienden, familie of collega’s maar lukt dat niet face-to-face? Niet getreurd, want het kan ook online! Van Ranking the Colleagues tot een Crazy Pubquiz, onze spellen zijn ideaal om op afstand te spelen en hebben een glimlach garantie. Met jullie favoriete drankje en lekkere bites wordt het alleen nog maar gezelliger. Je regelt alles met een slechts een paar klikken en dan doen wij de rest. Met ons online groepsspel en digitale borrel heb je gegarandeerd succes!
01
Offerte & Planning
Je kunt binnen enkele minuten een offerte aanvragen. Binnen een paar uur nemen wij contact op. Ga je akkoord? Super! Dan plannen wij de borrel in.
02
Verzending & voorbereiding
Wij adviseren, regelen de software en de entertainment. Wij versturen de overheerlijke borrelboxen uiterlijk 5 werkdagen vóór aanvang van de digiborrel. Zo is de borrelbox altijd op tijd.
03
Borrelen!
Het moment is daar! Jullie gaan proosten en de quizmaster zal de collega's meenemen in het digitale entertainment. Succes en lach gegarandeerd.

Een greep uit onze borrelpakketten

Plan gerust pauzemomentjes in tijdens het online groepsspel want het borrelpakket is gevuld met allemaal lekkers. Iedere deelnemer krijgt zijn of haar favoriete drankje met daarbij heerlijke bites. Omdat smaken verschillen mag je verschillende pakketten combineren. Bier, wijn, prosecco, alcoholvrij bier of fris. Er is voor ieder wat wils! Bestel hieronder jouw favoriete pakketten, deze zijn al te verkrijgen vanaf €13,95.

Luxe Borrelpakket - Wijn

19,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Heerlijke kwaliteitswijn
 • 4 borrelhapjes & bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software
HOT

Luxe Borrelpakket - Bier

16,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Biertjes van Brouwerij 't IJ
 • 4 borrelhapjes en bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software

Luxe Borrelpakket - Fris

13,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Frisdrankjes naar keuze
 • 4 borrelhapjes & bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software

Vragen of
advies?

Wij staan voor u klaar. 

Onze klanten vertellen

Benieuwd naar de verhalen van onze klanten? 

Digiborrel is o.a. bekend van:

Wat heb je nodig voor het online groepsspel?

Een flink portie fanatisme natuurlijk. En een beetje van je organisatie skills. Wij regelen de bezorging van de pakketten en helpen je bij de voorbereiding. Jij hoeft alleen nog door te geven waar, wanneer en hoe laat het online groepsspel met borrel begint. Het pakket en entertainment zijn klaar, dus spelen maar!

Match day gaat als volgt: als jij er klaar voor bent zet je alvast een gezellig muziekje op. Je pakt het borrelpakket erbij en gaat online. Op het gekozen platform verzamel je de groep. Zijn jullie compleet? Dan deel jij je scherm en kan het legendarische online groepsspel beginnen…

Bestel jouw borrelpakketten

Lang leve het internet, want hierdoor kunnen groepsspelletjes gewoon doorgaan! Met onze borrelpakketten inclusief gratis entertainment organiseer je een game-avond als vanouds, hoe leuk is dat? Wij leveren de pakketten door heel Nederland en onze ervaren borrelaars helpen jou maar al te graag bij de voorbereiding. Borrel mee en start vandaag nog jouw digiborrel. Heb je vragen over de pakketten of de voorbereiding? Bel dan gerust naar 085 - 06 01 105.