Online nieuwjaarsborrel

NIEUWJAARSBORREL THUIS MET COLLEGA'S:

ONLINE NIEUWJAARSBORREL

ONLINE NIEUWJAARSBORREL, LUXE BORRELPAKKETTEN ÉN GRATIS ONLINE ENTERTAINMENT 

Thuisbezorgd

Bij iedere collega thuis

Luxe borrelpakketten

Online nieuwjaarsborrel vanaf €13,95

Online nieuwjaarsborrel entertainment

Gratis en legendarisch

Online nieuwjaarsborrel vanaf €13,95 inclusief gratis entertainment

Een greep uit onze klanten:

Wij ontzorgen en organiseren met jou de digiborrel

Van 5 tot 1000+ online borrelaars. Wij regelen de borrelbox, bezorging en entertainment vanaf €13,95. Een lach is ons doel.

Wat heb je nodig voor een digitale borrel?

De box en het entertainment zijn klaar, dus borrelen maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen is de puntjes op de i zetten. Zorg ervoor dat iedereen goed voorbereid is. Om misverstanden te voorkomen geef je alle borrelaars de juiste informatie: waar, wanneer en hoe laat is de borrel? Kies een platform uit voor online meetings (bijv. Google Hangouts, Slack of Zoom) en laat iedereen de juiste software downloaden. Vóórdat de borrel begint. Voor een gezellige sfeer is het belangrijk dat iedereen elkaar kan zien én horen. Vraag daarom aan je team of ze hun internetverbinding, camera en geluid willen checken.

Online nieuwjaarsborrel inclusief

Entertainment

Gratis en legendarisch

Ranking the Colleagues

Ranking the Colleagues

Nieuwjaarseditie!
De grote hit van digiborrel.nl! Welke collega breekt het eerst zijn/haar goede voornemens? Want wat is nou leuker dan het ranken van je collega’s!
Meer informatie >

Team Building Bar Run

The New Year Run

Nieuwjaarseditie!
Ontdek in teams een digitale stad! Bezoek samen meerdere barren en los de puzzels, raadsels en vragen samen op.
Meer informatie >

Truth or Fiction

Het Goede Voornemens Spel

Nieuwjaarseditie!
Hoor de bizarste verhalen van je collega’s. Is het een waargebeurd verhaal of fictie? Goed om elkaar beter te leren kennen, want je collega’s verbergen meer verhalen dan je denkt..
Meer informatie >

Crazy Pubquiz

Crazy New Year Pubquiz

Nieuwjaarseditie!
Zin in een pubquiz met hi-larische vragen? Tijdens de borrel ga je het opnemen tegen je collega’s. Bereid je maar voor, want je weet minder dan je denkt..
Meer informatie >

Online nieuwjaarsborrel: zo werkt het

Een online nieuwjaarsborrel is hét alternatief voor de nieuwjaarsborrel op kantoor. Maar hoe hou je zo’n digitale bijeenkomst leuk als iedereen naar een saai scherm kijkt? Digitaal nieuwjaarsborrelen vraagt om wat extra aandacht en creativiteit. Daar gaat onze online nieuwjaarsborrel pakket je bij helpen. Vergeet de blikjes bier en pinda’s, want wij laten een luxe borrelpakket thuisbezorgen bij jouw collega’s. Kies uit de legendarische nieuwjaarsgames en iedereen ligt binnen no-time in een deuk. Zo sluiten jullie samen het jaar af met een unieke borrel!

01
Offerte & Planning
Je kunt binnen enkele minuten een offerte aanvragen. Binnen een paar uur nemen wij contact op. Ga je akkoord? Super! Dan plannen wij de borrel in.
02
Verzending & voorbereiding
Wij adviseren, regelen de software en de entertainment. Wij versturen de overheerlijke borrelboxen uiterlijk 5 werkdagen vóór aanvang van de digiborrel. Zo is de borrelbox altijd op tijd.
03
Borrelen!
Het moment is daar! Jullie gaan proosten en de quizmaster zal de collega's meenemen in het digitale entertainment. Succes en lach gegarandeerd.

Een greep uit onze
online nieuwjaarsborrel pakketten

Proosten gaat zoveel beter als iedereen zijn of haar favoriete drankje in handen heeft. Daarom hebben we verschillende borrelpakketten voor je samengesteld. Zowel aan drinkers als niet-drinkers hebben we gedacht. Bier, wijn, prosecco, alcoholvrij bier of fris. Er is voor ieder wat wils! Kies je borrelpakket online. Ze zijn al te verkrijgen vanaf €13,95.

Luxe Borrelpakket - Wijn

19,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Heerlijke kwaliteitswijn
 • 4 borrelhapjes & bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software
HOT

Luxe Borrelpakket - Bier

16,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Biertjes van Brouwerij 't IJ
 • 4 borrelhapjes en bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software

Luxe Borrelpakket - Fris

13,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Frisdrankjes naar keuze
 • 4 borrelhapjes & bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software

Vragen of
advies?

Wij staan voor u klaar. 

Onze klanten vertellen

Benieuwd naar de verhalen van onze klanten? 

Digiborrel is o.a. bekend van:

Wat heb je nodig voor de online Nieuwjaarsborrel?

De online nieuwjaarsborrel en entertainment zijn klaar, dus borrelen maar. Het is nieuwjaar! Je zet de puntjes op de i door ervoor te zorgen dat iedereen goed voorbereid is. Allereerst voorzie je, samen met ons, alle borrelaars van de juiste informatie: waar, wanneer en hoe laat is de borrel? 

Ben je er klaar voor? Zet een muziekje aan, pak het online nieuwjaarborrel pakket erbij en kom online. Zijn jullie compleet? Dan communiceren jullie verder via het gekozen platform en deelt de host zijn scherm. Let the game begin!

Bestel jouw eigen nieuwjaarsborrel online

Heb jij zin in een te gekke online nieuwjaarborrel met je collega’s, inclusief entertainment? Als de meerderheid op afstand werkt klinkt dat misschien onmogelijk, maar dat is het niet. Online is vrijwel alles mogelijk. Met een luxe pakket en een legendarische game geef je jullie online nieuwjaarsborrel nét dat beetje extra. Zet jouw collega’s in het zonnetje en laat een online nieuwjaarsborrel pakket thuis bezorgen. Wij leveren zowel een online nieuwjaarsborrel pakket in Amsterdam als in de rest van Nederland. Borrel mee en start vandaag nog jouw digiborrel. Heb je vragen over het bestellen van een online nieuwjaarsborrel? Bel dan gerust naar 085 - 06 01 105.