Online personeelsuitje

MET COLLEGA'S THUIS EROPUIT:

ONLINE PERSONEELSUITJE

LUXE BORRELPAKKETTEN MET GRATIS ONLINE ENTERTAINMENT VANAF €13,95

Thuisbezorgd

Bij iedere collega thuis

Luxe borrelpakketten

Maatwerk vanaf €13,95

Entertainment

Gratis en legendarisch

Een greep uit onze klanten:

Wij ontzorgen en organiseren met jou de digiborrel

Van 5 tot 1000+ online borrelaars. Wij regelen de borrelbox, bezorging en entertainment vanaf €13,95. Een lach is ons doel.

Een digitaal personeelsuitje regel je zo

Digitaal eropuit met het personeel, klinkt dat als een uitdaging? Het team van Digiborrel maakt het heel eenvoudig. Naast dat wij de pakketten op tijd afleveren, helpen we je bij de voorbereiding. We geven jou maar één taak, namelijk het personeel inlichten: waar, wanneer en hoe laat is het online personeelsuitje? Jij kiest een online meeting platform uit en vraagt de borrelaars de juiste software te downloaden. Iedereen kan meedoen vanaf een eigen gekozen locatie, als ze maar een stabiele internetverbinding, goed geluid en scherp beeld hebben. Laat ze dit vooraf eventjes checken. Zo kan iedereen elkaar goed zien én horen.

Entertainment

Gratis en legendarisch

Personeelsuitjes draaien om gezelligheid. Daarom mag je naast het borrelpakket gratis een hilarische borrelgame uitzoeken. Het maakt niet uit waar je keuze op valt want alle spellen hebben een glimlach garantie. Daarmee haal je al het personeel even uit hun dagelijkse sleur. Met welk spel gaan jullie de strijd aan?

Ranking the Colleagues

Ranking the Colleagues

De grote hit van digiborrel.nl! Welke collega overleeft het langst op een onbewoond eiland en wie wordt het eerst aangehouden bij de douane? Want wat is nou leuker dan het ranken van je collega’s!
Meer informatie >

Team Building Bar Run

Team Building Bar Run

Ontdek in teams een digitale stad! Bezoek samen meerdere barren en los de puzzels, raadsels en vragen samen op.
Meer informatie >

Truth or Fiction

Truth or Fiction

Hoor de bizarste verhalen van je collega’s. Is het een waargebeurd verhaal of fictie? Goed om elkaar beter te leren kennen, want je collega’s verbergen meer verhalen dan je denkt..
Meer informatie >

Crazy Pubquiz

Crazy Pubquiz

Zin in een pubquiz met hi-larische vragen? Tijdens de borrel ga je het opnemen tegen je collega’s. Bereid je maar voor, want je weet minder dan je denkt..
Meer informatie >

Disco Bingo!

Luister naar de liedjes en streep ze af, krijg jij de disco bingo kaart vol? Let wel op, want een valse bingo kan je een rondje karaoke opleveren!
Meer informatie >

Personeelsuitje online organiseren: zo werkt het

Nu velen van ons in hun uppie thuiswerken, zien we onze collega's alleen nog op een scherm. Hoe behoud je dan die gezellige kantoorsfeer? Digiborrel heeft de oplossing: een digitaal personeelsuitje. De combinatie van hilarische spellen en borrelpakketten met daarin jullie favoriete drankjes is het geheim. Kunnen jullie wel een oppepper gebruiken? Bekijk dan snel onze pakketten, kies een spel uit en trommel het personeel op voor een paar uur gezelligheid. Enjoy!

01
Offerte & Planning
Je kunt binnen enkele minuten een offerte aanvragen. Binnen een paar uur nemen wij contact op. Ga je akkoord? Super! Dan plannen wij de borrel in.
02
Verzending & voorbereiding
Wij adviseren, regelen de software en de entertainment. Wij versturen de overheerlijke borrelboxen uiterlijk 5 werkdagen vóór aanvang van de digiborrel. Zo is de borrelbox altijd op tijd.
03
Borrelen!
Het moment is daar! Jullie gaan proosten en de quizmaster zal de collega's meenemen in het digitale entertainment. Succes en lach gegarandeerd.

Een greep uit onze borrelpakketten

Een online personeelsuitje, daar horen natuurlijk lekkere hapjes en drankjes bij. Iedere collega heeft zo zijn voorkeur en daarom mag je verschillende pakketten combineren. Bier, wijn, prosecco, alcoholvrij bier of fris. Er is voor ieder wat wils. Bekijk hieronder de meest gekozen pakketten of vraag een pakket op maat aan. Ze zijn al te verkrijgen vanaf €13,95.

Luxe Borrelpakket - Wijn

19,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Heerlijke kwaliteitswijn
 • 4 borrelhapjes & bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software
HOT

Luxe Borrelpakket - Bier

16,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Biertjes van Brouwerij 't IJ
 • 4 borrelhapjes en bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software

Luxe Borrelpakket - Fris

13,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Frisdrankjes naar keuze
 • 4 borrelhapjes & bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software

Vragen of
advies?

Wij staan voor u klaar. 

Onze klanten vertellen

Benieuwd naar de verhalen van onze klanten? 

Digiborrel is o.a. bekend van:

Wat heb je nodig voor het online personeelsuitje?

Niet alleen collega’s die er zin in hebben, maar ook een enthousiaste groepsleider zoals jij. Je hoeft niet veel te doen, alleen informatie over het online personeelsuitje rondsturen. Dan fixen wij de rest. Denk aan pakketten ruim op tijd afleveren en samen met jou zorgen voor een goede voorbereiding. Is alles klaar? Borrelen maar!

Zo ziet de grote dag eruit: jij geeft het startsein door het borrelpakket erbij te pakken. Zet een lekker muziekje op en de gezelligheid komt alvast een beetje op gang. Daarna ga je online op het door jou gekozen platform en daar verzamel je alle collega’s. Zit iedereen klaar met een drankje in de hand? Dan kan het spel van start, succes!

Bestel jouw borrelpakketten

Harde werkers verdienen zo nu en dan ontspanning. Sla het maandelijkse of jaarlijkse uitje daarom niet over als het in real life niet kan doorgaan. Met het online personeelsuitje van Digiborrel gaan jullie er samen op uit, maar dan gewoon thuis. Wij bezorgen de pakketten door heel Nederland en het entertainment krijg je er gratis bij, net als hulp bij de voorbereiding. Borrel mee en start vandaag nog jouw digiborrel. Heb je nog vragen? Bel dan gerust naar 085 - 06 01 105.