Online pubquiz organiseren

EEN BEDRIJFSBORREL THUIS:

ONLINE PUBQUIZ ORGANISEREN

ORGANISEER EEN ONVERGETELIJKE ONLINE PUBQUIZ VOOR €12,95 P.P.

Online pubquiz

Van 5 tot 1000+ collega's.

Samen online lachen & teambuilden

Met host voor €12,95 p.p.

Optioneel met borrelbox

Luxe borrelboxen vanaf €13,95

Online pubquiz organiseren voor €12,95 p.p. met host

Online digiborrel games

Een greep uit onze klanten:

Online Pubquiz organiseren: zo werkt het

Een digitaal event organiseren is een uitdaging. Hoe creëer je sfeer en interactie als iedereen via een beeldscherm, microfoon en glasvezelkabel communiceert? Door onze online pubquiz te bestellen! Ga samen met je collega's de strijd aan. Jij kiest een legendarische borrelgame uit zodat iedereen elkaar nóg beter leert kennen. Reken maar op een unieke borrel en gegarandeerde gezelligheid!

01
Offerte & Planning
Je kunt binnen enkele minuten een offerte aanvragen. Binnen een paar uur nemen wij contact op. Ga je akkoord? Super! Dan plannen wij de borrel in.
02
Verzending & voorbereiding
Wij adviseren, regelen de software en de entertainment. Wij versturen de overheerlijke borrelboxen uiterlijk 5 werkdagen vóór aanvang van de digiborrel. Zo is de borrelbox altijd op tijd.
03
Borrelen!
Het moment is daar! Jullie gaan proosten en de quizmaster zal de collega's meenemen in het digitale entertainment. Succes en lach gegarandeerd.

Entertainment

Gratis en legendarisch

Ranking the Colleagues

Ranking the Colleagues

De grote hit van digiborrel.nl! Welke collega overleeft het langst op een onbewoond eiland en wie wordt het eerst aangehouden bij de douane? Want wat is nou leuker dan het ranken van je collega’s!
Meer informatie >

Team Building Bar Run

Team Building Bar Run

Ontdek in teams een digitale stad! Bezoek samen meerdere barren en los de puzzels, raadsels en vragen samen op.
Meer informatie >

Truth or Fiction

Truth or Fiction

Hoor de bizarste verhalen van je collega’s. Is het een waargebeurd verhaal of fictie? Goed om elkaar beter te leren kennen, want je collega’s verbergen meer verhalen dan je denkt..
Meer informatie >

Crazy Pubquiz

Crazy Pubquiz

Zin in een pubquiz met hi-larische vragen? Tijdens de borrel ga je het opnemen tegen je collega’s. Bereid je maar voor, want je weet minder dan je denkt..
Meer informatie >

Disco Bingo!

Luister naar de liedjes en streep ze af, krijg jij de disco bingo kaart vol? Let wel op, want een valse bingo kan je een rondje karaoke opleveren!
Meer informatie >

Een greep uit onze online games

Ga samen of alleen de strijd aan met je andere collega's. Kies uit: Ranking the Colleagues (populair), The Teambuilding Bar Run, Truth or Fiction, The Crazy Pubquiz of één van onze thema games. 

Ranking the Colleagues

12.95
/ p.p.
 • Rank je Collega's
 • Tot 35 personen
 • Voorpret
 • Met host
 • Inclusief software
HOT

Teambuilding Bar Run

12,95
/ p.p.
 • Teambuilding game
 • Vanaf 8 collega's
 • In teams
 • Met of zonder host
 • Inclusief software

Crazy Pubquiz

12,95
/ p.p.
 • In teams of individueel
 • Vanaf 5 personen
 • Maatwerk mogelijk
 • Met host
 • Game bestellen

Vragen of
advies?

Wij staan voor u klaar. 

Onze klanten vertellen

Benieuwd naar de verhalen van onze klanten? 

Digiborrel is o.a. bekend van:

Wat heb je nodig voor de online pubquiz?

De online pubquiz is er klaar voor! Je zet de puntjes op de i door ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte is en een link ontvangt. Allereerst voorzie je, samen met ons, alle borrelaars van de juiste informatie: waar, wanneer en hoe laat is de borrel? 

Ben je er klaar voor? Zet een muziekje aan en kom online. Zijn jullie compleet? Dan communiceren jullie verder via het gekozen platform en deelt de host zijn scherm. Let the game begin!

Yes! een online pubquiz organiseren

Wil jij iets extra’s doen voor je collega’s, omdat ze vanuit huis hard aan het werk zijn? Of heb je gewoon zin in een hilarische middag of avond met je team? Online pubquiz bestellen? Maak van de digitale borrel in één handomdraai een te gekke ervaring. Ervaar het zelf en start vandaag nog jouw digiborrel. Optioneel: wij leveren zowel een borrelbox Amsterdam als in de rest van Nederland. Heb je vragen over een borrelbox bestellen? Bel dan gerust naar 085 – 06 01 105.