Online spel
met collega's.

Het leukste online spel met collega's | Onze online experts staan klaar.

Aanvraag online spel met collega's

Online spel met collega’s

Duizenden bedrijven gingen je al voor. Samen maken wij er een online spel met collega’s van om nooit te vergeten.

Volledige ontzorging

Wij ontzorgen de volledige organisatie. Je kunt er zelfs een online host bij boeken. Alles om het online groepsspel zo simpel mogelijk te maken.

Maatwerk

Wij denken graag mee. Neem contact op met onze experts voor een online groepsspel op maat.

Online borrel mét gratis entertainment? Wij regelen alles!

Van 5 tot 1000+ online borrelaars. Wij regelen de borrelbox, bezorging, software en entertainment vanaf €8,90. Een lach is ons doel. Een geslaagde digiborrel is meer dan alleen een lekker drankje en hapje: het gaat om de gezelligheid met je collega's, vrienden of familie. Voor een onvergetelijke online borrel.

Inclusief gratis entertainment & software
Maatwerk? Geen probleem!
Persoonlijke aandacht & advies
Aanvraag online borrel

Legendarisch online personeelsuitje. Van online teambuilding tot escape room.

Wij zijn experts in online spel met collega’s en de organisatie daarvan. Verras collega’s, vrienden of familieleden met een goed voorbereid online spektakel. Je kunt er optioneel een host bij boeken.

Levering binnen 1-3 werkdagen
Inclusief gratis persoonlijk kaartje
Bezorging in héél Europa
Aanvraag online spel met collega's

Onze klanten

Een greep uit onze online spellen met collega's.

Kwaliteit. Origineel. Met een lach.

Aanvraag online spel met collega's

Wij krijgen 4,5 van de 5 sterren op Trustpilot

Heel fijn om mee samen te werken. Vanaf het eerste moment dat ik belde kreeg ik direct een heel goed gevoel. Snelle reactie op mijn mails, makkelijk in de voorbereiding. Boxen op tijd! En de host was ook top. Wij hadden gekozen voor de pub quiz in het Engels. Alleen maar super positieve reacties van collega's.

Melanie PouwFantastische service & hele leuke ervaring!

Heel strak geregeld, van bezorging tot begeleiding van de quiz. De quiz heeft zeer originele vragen wat het onwijs verrassend maakte.

Tim van den EeckhoutAbsolute aanrader

Fijn contact met medewerkers van Digiborrel, snelle service, pakketten zijn ruim op tijd binnen bij alle collega's en erg lekkere en leuke pakketten. Al met al erg goed geregeld. 🙂

Marijn van den EndErg goed geregeld

Goed geregeld. Pakketjes waren sneller verstuurd dan gedacht. Voor alle 77 medewerkers een leuke verrassing! Volledige ondersteuning bij vragen. Heel prettig. Pubquiz viel in de smaak. 🙂

yoly vreedeVoor herhaling vatbaar

Prima geregeld. Voor de dames en wijnpakket en voor de heren een bierpakket met wat knabbels. Viel goed in de smaak. Rating the colleaques was soms hilarisch. Al met al zeer tevreden en zeker voor herhaling vatbaar.

Remcogoed en snel geregeld.

Onze borrel was helemaal super! Collega's waren blij met hun lekkere hapjes en drankjes. Pubquiz was ook heel leuk en gezellig om digitaal met je collega's te doen. Top service!

Femke de PauwTopborrel!

Onze borrel was helemaal super! Collega's waren blij met hun lekkere hapjes en drankjes. Pubquiz was ook heel leuk en gezellig om digitaal met je collega's te doen. Top service!

Femke de PauwTopborrel!

Leuk zo'n digitale borrel met borrelbox en entertainment. Enthousiaste collega's. Bestelling en levering verliep soepel. Contacten prettig en snel. Een aanrader!

Mieke van den BergTop borrel en enthousiaste collega's

Vorige week een hele leuke digiborrel met pubquiz gehad. Was goed georganiseerd (borrelboxen waren ruim op tijd bezorgd en goede instructie bij de pubquiz). Genoten en veel gelachen om de vragen én antwoorden. Enige 'klacht' was dat de geleverde fles wijn zo snel op was! Zeker een aanrader.

AllévoHele leuke avond gehad

Online borrel? Gratis online entertainment!

Ga naar onze webwinkel of vraag een offerte aan voor meer informatie!

Digiborrel is o.a. bekend van:

Wat heb je nodig voor het online spel met collega’s?

Een handjevol enthousiaste collega’s en iemand die de leiding neemt. Jij bijvoorbeeld! Als jij de rest van het team informeert over de datum, tijd en het gekozen platform doen wij de rest. Maak je geen zorgen over de pakketten want die bezorgen we ruim van tevoren. Samen met jou zorgen we voor een perfecte voorbereiding zodat alles vlekkeloos verloopt.

Op de dag zelf neem jij als hoofd borrelaar het initiatief. Zet alvast een lekker muziekje aan en pak het borrelpakket erbij. Je logt in op het platform voor online meetings en verzamelt daar de rest van je collega’s. Zijn alle borrelaars aanwezig? Dan deel jij je scherm en kan het online spel met collega’s van start.

Online spel met collega's organiseren: zo werkt het

Omdat vrijwel iedereen steeds vaker thuiswerkt, raken collega’s in een eigen bubbel. Jullie missen de gezellige, grappige en gekke momenten die je samen op kantoor had. Een online spel met collega’s en bijpassende borrel is dé manier om iedereen uit de sleur te halen. Met jullie favoriete drankje in de hand dagen jullie elkaar uit in een legendarisch spel, waar jullie vervolgens nog weken over praten. Zin in? Bestel dan snel jouw borrelpakketten en breng wat leven in de brouwerij!
Offerte & Planning
Je kunt binnen enkele minuten een offerte aanvragen. Binnen een paar uur nemen wij contact op. Ga je akkoord? Super! Dan plannen wij de borrel in.
Verzending & voorbereiding
Wij adviseren, regelen de software en de entertainment. Wij versturen de overheerlijke borrelboxen uiterlijk 5 werkdagen vóór aanvang van de digiborrel. Zo is de borrelbox altijd op tijd.
Borrelen!
Het moment is daar! Jullie gaan proosten en de quizmaster zal de collega’s meenemen in het digitale entertainment. Succes en lach gegarandeerd.

Gratis groepsspel met een borrelpakket. Hoe zit dat?

Wat leuk dat jij je collega’s, vrienden of familieleden wilt uitdagen met een online spel! Zo leer je ze van een hele andere kant kennen. Daar zorgt ons hilarische entertainment voor dat je gratis mag uitzoeken bij het borrelpakket. Je kunt kiezen uit spellen die je individueel speelt of in teams, net waar jullie behoefte aan hebben. Eén ding is zeker: ons entertainment staat garant voor een lange tijd plezier en verrassende uitdagingen!

Wat is digitaal borrelen?

Online borrelen is hét alternatief voor de standaard bedrijfsborrel op kantoor. Maar hoe hou je zo’n digitale bijeenkomst leuk als iedereen naar een saai scherm kijkt? Digitaal borrelen vraagt om wat extra aandacht en creativiteit. Daar gaat ons borrelpakket je bij helpen. Vergeet de blikjes bier en pinda’s, want wij laten een luxe borrelpakket thuisbezorgen bij jouw collega’s. Kies uit de legendarische borrelgames en iedereen ligt binnen no-time in een deuk. Zo sluiten jullie samen de (thuis)werkweek af met een unieke borrel!

Wat heb je nodig voor de online borrel?

Het pakket en entertainment zijn klaar, dus borrelen maar! Je zet de puntjes op de i door ervoor te zorgen dat iedereen goed voorbereid is. Allereerst voorzie je, samen met ons, alle borrelaars van de juiste informatie: waar, wanneer en hoe laat is de online borrel?

Ben je er klaar voor? Zet een muziekje aan, pak het borrelpakket erbij en kom online. Zijn jullie compleet? Dan communiceren jullie verder via het gekozen platform en deelt de host zijn scherm. Let the game begin!

Bestel jouw eigen borrelpakket online

Jullie kantoor is dicht en ook de wekelijks vrijmibo kan niet doorgaan. Tijd om het anders aan te pakken. Geen saaie videocalls, maar een online spel met collega’s én borrel is de manier om uit jullie thuiswerkende sleur te komen. Wij bezorgen de pakketten door heel Nederland en het entertainment krijg je er gratis bij, net als hulp bij de voorbereiding. Heb je nog vragen? Bel dan gerust naar 085 – 06 01 105.

Samen online lachen.

Duizenden deelnemers gingen je al voor. Kies uit onze exclusieve en legendarische online spellen met collega’s.

Volledige ontzorging.

Wij ontzorgen de volledige organisatie. Je kunt er zelfs een online host bij boeken. Alles om het online groepsspel zo simpel mogelijk te maken.

Bestellen voor groepen

Dit zijn onze specialiteiten

Alcoholvrij borrelpakketten

Bubbel borrelpakketten

Combi borrelpakketten

Date night borrelpakketten

Wijn borrelpakketten

Borrelpakketten

Online spellen

Wijnen

Bierpakketten