Online spel met collega’s

DE LEUKSTE UITDAGING VANUIT HUIS:

ONLINE SPEL MET COLLEGA'S

Luxe borrelpakketten met gratis online entertainment vanaf 13,95

Thuisbezorgd

Bij iedere collega thuis

Luxe borrelpakketten

Maatwerk vanaf €13,95

Entertainment

Gratis en legendarisch

Een greep uit onze klanten:

Wij ontzorgen en organiseren met jou de digiborrel

Van 5 tot 1000+ online borrelaars. Wij regelen de borrelbox, bezorging en entertainment vanaf €13,95. Een lach is ons doel.

Online spel met collega’s is zo geregeld

Een goede voorbereiding is het halve werk, zeker als je een groep collega’s virtueel bij elkaar wilt brengen. Dat gaat helemaal lukken met onze hulp. Jij deelt informatie over waar, wanneer en hoe laat de borrel met het spel is, dan doen wij de rest. Klinkt top toch? Collega’s kunnen meespelen vanaf hun eigen gewenste locatie en device. Vraag hen de juiste software te downloaden voor het online meeting platform dat jij hebt uitgekozen. Help ze er nog even aan herinneren dat ze hun internetverbinding, beeld en geluid vooraf checken. Zo weet je zeker dat iedereen elkaar goed kan zien én horen.

Gratis en legendarisch

Entertainment

Wat leuk dat jij je collega’s wilt uitdagen met een online spel! Zo leer je ze van een hele andere kant kennen. Daar zorgt ons hilarische entertainment voor dat je gratis mag uitzoeken bij het borrelpakket. Je kunt kiezen uit spellen die je individueel speelt of in teams, net waar jullie behoefte aan hebben. Eén ding is zeker: ons entertainment staat garant voor een lange tijd plezier en verrassende uitdagingen! 

Ranking the Colleagues

Ranking the Colleagues

De grote hit van digiborrel.nl! Welke collega overleeft het langst op een onbewoond eiland en wie wordt het eerst aangehouden bij de douane? Want wat is nou leuker dan het ranken van je collega’s!
Meer informatie >

Team Building Bar Run

Team Building Bar Run

Ontdek in teams een digitale stad! Bezoek samen meerdere barren en los de puzzels, raadsels en vragen samen op.
Meer informatie >

Truth or Fiction

Truth or Fiction

Hoor de bizarste verhalen van je collega’s. Is het een waargebeurd verhaal of fictie? Goed om elkaar beter te leren kennen, want je collega’s verbergen meer verhalen dan je denkt..
Meer informatie >

Crazy Pubquiz

Crazy Pubquiz

Zin in een pubquiz met hi-larische vragen? Tijdens de borrel ga je het opnemen tegen je collega’s. Bereid je maar voor, want je weet minder dan je denkt..
Meer informatie >

Disco Bingo!

Luister naar de liedjes en streep ze af, krijg jij de disco bingo kaart vol? Let wel op, want een valse bingo kan je een rondje karaoke opleveren!
Meer informatie >

Online spel met collega's organiseren: zo werkt het

Omdat vrijwel iedereen steeds vaker thuiswerkt, raken collega’s in een eigen bubbel. Jullie missen de gezellige, grappige en gekke momenten die je samen op kantoor had. Een online spel met collega’s en bijpassende borrel is dé manier om iedereen uit de sleur te halen. Met jullie favoriete drankje in de hand dagen jullie elkaar uit in een legendarisch spel, waar jullie vervolgens nog weken over praten. Zin in? Bestel dan snel jouw borrelpakketten en breng wat leven in de brouwerij!

01
Offerte & Planning
Je kunt binnen enkele minuten een offerte aanvragen. Binnen een paar uur nemen wij contact op. Ga je akkoord? Super! Dan plannen wij de borrel in.
02
Verzending & voorbereiding
Wij adviseren, regelen de software en de entertainment. Wij versturen de overheerlijke borrelboxen uiterlijk 5 werkdagen vóór aanvang van de digiborrel. Zo is de borrelbox altijd op tijd.
03
Borrelen!
Het moment is daar! Jullie gaan proosten en de quizmaster zal de collega's meenemen in het digitale entertainment. Succes en lach gegarandeerd.

Een greep uit onze borrelpakketten

Wees niet bang dat de aandacht van je collega’s verslapt tijdens het online spel. Met onze borrelpakketten hou je het energielevel lekker hoog. Deze zijn namelijk afgestemd op jullie persoonlijke wensen. Bier, wijn, prosecco, alcoholvrij bier of fris. Er is voor ieder wat wils! Ontdek hieronder welke borrelpakketten we voor je hebben en mix en match erop los. Ze zijn al te verkrijgen vanaf €13,95.

Luxe Borrelpakket - Wijn

19,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Heerlijke kwaliteitswijn
 • 4 borrelhapjes & bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software
HOT

Luxe Borrelpakket - Bier

16,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Biertjes van Brouwerij 't IJ
 • 4 borrelhapjes en bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software

Luxe Borrelpakket - Fris

13,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Frisdrankjes naar keuze
 • 4 borrelhapjes & bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software

Vragen of
advies?

Wij staan voor u klaar. 

Onze klanten vertellen

Benieuwd naar de verhalen van onze klanten? 

Digiborrel is o.a. bekend van:

Wat heb je nodig voor het online spel met collega’s?

Een handjevol enthousiaste collega’s en iemand die de leiding neemt. Jij bijvoorbeeld! Als jij de rest van het team informeert over de datum, tijd en het gekozen platform doen wij de rest. Maak je geen zorgen over de pakketten want die bezorgen we ruim van tevoren. Samen met jou zorgen we voor een perfecte voorbereiding zodat alles vlekkeloos verloopt.

Op de dag zelf neem jij als hoofd borrelaar het initiatief. Zet alvast een lekker muziekje aan en pak het borrelpakket erbij. Je logt in op het platform voor online meetings en verzamelt daar de rest van je collega’s. Zijn alle borrelaars aanwezig? Dan deel jij je scherm en kan het online spel met collega’s van start.

Bestel jouw borrelpakketten

Jullie kantoor is dicht en ook de wekelijks vrijmibo kan niet doorgaan. Tijd om het anders aan te pakken. Geen saaie videocalls, maar een online spel met collega’s én borrel is de manier om uit jullie thuiswerkende sleur te komen. Wij bezorgen de pakketten door heel Nederland en het entertainment krijg je er gratis bij, net als hulp bij de voorbereiding. Borrel mee en start vandaag nog jouw digiborrel. Heb je nog vragen? Bel dan gerust naar 085 - 06 01 105.