Online teambuilding spel

EEN BOOST VOOR JULLIE TEAMSPIRIT:

ONLINE TEAMBUILDING SPEL

Luxe borrelpakketten met gratis online entertainment vanaf 13,95

Thuisbezorgd

Bij iedere collega thuis

Luxe borrelpakketten

Maatwerk vanaf €13,95

Entertainment

Gratis en legendarisch

Een greep uit onze klanten:

Wij ontzorgen en organiseren met jou de digiborrel

Van 5 tot 1000+ online borrelaars. Wij regelen de borrelbox, bezorging en entertainment vanaf €13,95. Een lach is ons doel.

Een online teambuilding spel regel je zo

Een team van collega’s virtueel bij elkaar brengen lijkt misschien een uitdaging, maar dat is het zeker niet! De ervaren borrelaars van Digiborrel kunnen jou perfect helpen bij de voorbereiding. Dus wij leveren de software en bezorgen de pakketten ruim op tijd. Het enige wat jij hoeft te doen is alle collega’s informeren: waar, wanneer en hoe laat is de borrel met het online teambuilding spel? Jullie spelen op een door jou gekozen platform voor online meetings. Vraag hen daarom de juiste software te downloaden en hun internetverbinding, beeld en geluid vooraf te checken. Zo is iedereen optimaal voorbereid en kunnen jullie direct van start.

Gratis en legendarisch

Entertainment

Teambuilding draait vooral om samenwerken en verbinden. Laat het daar nou juist om gaan in ons legendarische spel ‘Team Building Bar Run’. Samen bezoek je meerdere barren en los je puzzels, raadsels en vragen op. Liever een ander spel? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk ons aanbod gratis entertainment en leer elkaar van een hele andere kant kennen. Dat geeft jullie teamspirit gegarandeerd een boost.

Ranking the Colleagues

Ranking the Colleagues

De grote hit van digiborrel.nl! Welke collega overleeft het langst op een onbewoond eiland en wie wordt het eerst aangehouden bij de douane? Want wat is nou leuker dan het ranken van je collega’s!
Meer informatie >

Team Building Bar Run

Team Building Bar Run

Ontdek in teams een digitale stad! Bezoek samen meerdere barren en los de puzzels, raadsels en vragen samen op.
Meer informatie >

Truth or Fiction

Truth or Fiction

Hoor de bizarste verhalen van je collega’s. Is het een waargebeurd verhaal of fictie? Goed om elkaar beter te leren kennen, want je collega’s verbergen meer verhalen dan je denkt..
Meer informatie >

Crazy Pubquiz

Crazy Pubquiz

Zin in een pubquiz met hi-larische vragen? Tijdens de borrel ga je het opnemen tegen je collega’s. Bereid je maar voor, want je weet minder dan je denkt..
Meer informatie >

Disco Bingo!

Luister naar de liedjes en streep ze af, krijg jij de disco bingo kaart vol? Let wel op, want een valse bingo kan je een rondje karaoke opleveren!
Meer informatie >

Online teambuilding spel organiseren: zo werkt het

Normaal gesproken vindt teambuilding buiten de deur plaats, bijvoorbeeld in een stad of op het strand. Maar wat doe je als dat niet haalbaar is? Dan wagen jullie je aan een online teambuilding spel! Het is een toffe manier om online met elkaar te verbinden, samen te werken en elkaar van een hele andere kant te leren kennen. De borrelpakketten maken jullie teambuilding middag of avond helemaal af. De juiste software, bezorging van de pakketten en hulp bij de voorbereiding wordt allemaal door ons geregeld. Teambuilding op afstand is makkelijker dan je denkt!

01
Offerte & Planning
Je kunt binnen enkele minuten een offerte aanvragen. Binnen een paar uur nemen wij contact op. Ga je akkoord? Super! Dan plannen wij de borrel in.
02
Verzending & voorbereiding
Wij adviseren, regelen de software en de entertainment. Wij versturen de overheerlijke borrelboxen uiterlijk 5 werkdagen vóór aanvang van de digiborrel. Zo is de borrelbox altijd op tijd.
03
Borrelen!
Het moment is daar! Jullie gaan proosten en de quizmaster zal de collega's meenemen in het digitale entertainment. Succes en lach gegarandeerd.

Een greep uit onze borrelpakketten

Een geslaagde teambuilding middag of avond, daar moet natuurlijk op geproost worden! Onze borrelpakketten gaan je daarbij helpen. Hierin vinden alle deelnemers hun favoriete drankje en heerlijke bites. Natuurlijk mag je de pakketten combineren, want smaken verschillen nou eenmaal. Bier, wijn, prosecco, alcoholvrij bier of fris. Er is voor ieder wat wils. Neem alvast een kijkje en mix en match erop los! De borrelpakketten zijn al te verkrijgen vanaf €13,95.

Luxe Borrelpakket - Wijn

19,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Heerlijke kwaliteitswijn
 • 4 borrelhapjes & bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software
HOT

Luxe Borrelpakket - Bier

16,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Biertjes van Brouwerij 't IJ
 • 4 borrelhapjes en bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software

Luxe Borrelpakket - Fris

13,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Frisdrankjes naar keuze
 • 4 borrelhapjes & bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software

Vragen of
advies?

Wij staan voor u klaar. 

Onze klanten vertellen

Benieuwd naar de verhalen van onze klanten? 

Digiborrel is o.a. bekend van:

Wat heb je nodig voor het online teambuilding spel?

Het is altijd fijn als iemand de leiding neemt en daar ben jij vast en zeker heel goed in. Het enige wat je hoeft te doen is het team enthousiasmeren en hen de juiste informatie geven. Wij doen de rest. Naast het bezorgen van de pakketten helpen we je ook met de voorbereiding zodat er eigenlijk niks mis kan gaan.

De grote dag is daar, dus borrelen maar! Als jij klaar zit achter je scherm zet je alvast een gezellig muziekje op. Houd het borrelpakket bij de hand, schenk voor jezelf een lekker drankje in en log in op het gekozen platform voor online meetings. Hier verzamel je de rest van het team. Als iedereen binnen is deel jij je scherm. Let the game begin…

Bestel jouw borrelpakketten

Kan jullie teamspirit wel een opkikker gebruiken? Met het online teambuilding spel van Digiborrel werken jullie aan de onderlinge band, maar dan gewoon thuis. Sluit af met een heerlijke borrel en de positieve energie is terug van weggeweest. Daarmee is online teambuilding de ideale vervanger van een teambuilding dag buiten de deur. Wij bezorgen de pakketten door heel Nederland en het entertainment krijg je er gratis bij, net als hulp bij de voorbereiding. Borrel mee en start vandaag nog jouw digiborrel. Heb je nog vragen? Bel dan gerust naar 085 - 06 01 105.