Online teamuitje

MET JOUW TEAM THUIS EROPUIT:

ONLINE TEAMUITJE

LUXE BORRELPAKKETTEN MET GRATIS ONLINE ENTERTAINMENT VANAF €13,95

Thuisbezorgd

Bij iedere collega thuis

Luxe borrelpakketten

Maatwerk vanaf €13,95

Entertainment

Gratis en legendarisch

Een greep uit onze klanten:

Wij ontzorgen en organiseren met jou de digiborrel

Van 5 tot 1000+ online borrelaars. Wij regelen de borrelbox, bezorging en entertainment vanaf €13,95. Een lach is ons doel.

Een digitaal teamuitje regel je zo

Met het hele team thuis eropuit: dat kan best nog weleens een uitdaging zijn. Maar met de hulp van team Digiborrel gaat het zeker lukken! Naast het afleveren van de pakketten helpen we namelijk ook bij de voorbereiding. Voor jou is er slechts één taak. Jij informeert het hele team waar, wanneer en hoe laat het online teamuitje is. Kies een online meeting platform uit en vraag de borrelaars de juiste software te downloaden. Ze kunnen meedoen vanaf hun eigen device op een locatie naar keuze. Als ze maar een stabiele internetverbinding, goed geluid en scherp beeld hebben. Laat ze dit vooraf even checken. Zo kan iedereen elkaar goed zien én horen.

Entertainment

Gratis en legendarisch

Bij een digitaal teamuitje draait het om gezelligheid. Ons entertainment helpt je daar een handje bij. Naast het borrelpakket mag je namelijk een hilarische borrelgame uitzoeken, helemaal gratis! Onderstaande spellen hebben allemaal een glimlach garantie dus het ijs is zeker gebroken als jullie van start gaan. Hoe ga jij de strijd aan met je team?

Ranking the Colleagues

Ranking the Colleagues

De grote hit van digiborrel.nl! Welke collega overleeft het langst op een onbewoond eiland en wie wordt het eerst aangehouden bij de douane? Want wat is nou leuker dan het ranken van je collega’s!
Meer informatie >

Team Building Bar Run

Team Building Bar Run

Ontdek in teams een digitale stad! Bezoek samen meerdere barren en los de puzzels, raadsels en vragen samen op.
Meer informatie >

Truth or Fiction

Truth or Fiction

Hoor de bizarste verhalen van je collega’s. Is het een waargebeurd verhaal of fictie? Goed om elkaar beter te leren kennen, want je collega’s verbergen meer verhalen dan je denkt..
Meer informatie >

Crazy Pubquiz

Crazy Pubquiz

Zin in een pubquiz met hi-larische vragen? Tijdens de borrel ga je het opnemen tegen je collega’s. Bereid je maar voor, want je weet minder dan je denkt..
Meer informatie >

Disco Bingo!

Luister naar de liedjes en streep ze af, krijg jij de disco bingo kaart vol? Let wel op, want een valse bingo kan je een rondje karaoke opleveren!
Meer informatie >

Teamuitje online organiseren: zo werkt het

Vrijwel iedereen kijkt uit naar een teamuitje. Extra jammer dus als dit niet in real life kan doorgaan. Daar heeft Digiborrel de oplossing voor: een virtueel teamuitje dat bestaat uit een gezellige borrel en hilarisch borrelspel. We maken het extra speciaal door de pakketten te vullen met jullie favoriete drankjes. Dat zorgt voor een onvergetelijke middag of avond en versterkt de onderlinge band. Klinkt dat goed? Bekijk dan de pakketten, kies een spel en daag je team uit!

01
Offerte & Planning
Je kunt binnen enkele minuten een offerte aanvragen. Binnen een paar uur nemen wij contact op. Ga je akkoord? Super! Dan plannen wij de borrel in.
02
Verzending & voorbereiding
Wij adviseren, regelen de software en de entertainment. Wij versturen de overheerlijke borrelboxen uiterlijk 5 werkdagen vóór aanvang van de digiborrel. Zo is de borrelbox altijd op tijd.
03
Borrelen!
Het moment is daar! Jullie gaan proosten en de quizmaster zal de collega's meenemen in het digitale entertainment. Succes en lach gegarandeerd.

Een greep uit onze borrelpakketten

Gezelligheid maakt dorstig, dus daar hebben we ook aan gedacht. In ieder borrelpakket vind je lekkere hapjes en drankjes. Als ervaren borrelaars weten we dat smaken verschillen en daarom mag je verschillende pakketten combineren. Bier, wijn, prosecco, alcoholvrij bier of fris. Er is voor ieder wat wils. Mix en match er rustig op los! De pakketten zijn al te verkrijgen vanaf €13,95.

Luxe Borrelpakket - Wijn

19,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Heerlijke kwaliteitswijn
 • 4 borrelhapjes & bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software
HOT

Luxe Borrelpakket - Bier

16,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Biertjes van Brouwerij 't IJ
 • 4 borrelhapjes en bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software

Luxe Borrelpakket - Fris

13,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Frisdrankjes naar keuze
 • 4 borrelhapjes & bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software

Vragen of
advies?

Wij staan voor u klaar. 

Onze klanten vertellen

Benieuwd naar de verhalen van onze klanten? 

Digiborrel is o.a. bekend van:

Wat heb je nodig voor het online teamuitje?

Een enthousiast team met collega’s natuurlijk! En iemand met organisatie skills. Je hoeft alleen maar informatie rond te sturen over het online teamuitje, dan fixen wij de rest. Dat betekent dat we de pakketten op tijd afleveren en samen met jou zorgen voor een perfecte voorbereiding. Zo loopt alles op rolletjes.

De grote dag ziet er zo uit: jij geeft het startsein door het borrelpakket erbij te pakken en alvast een lekker muziekje op te zetten. Zo komt iedereen vanzelf in de stemming. Dan ga je online op het door jou gekozen platform. Is iedereen aanwezig en hebben ze een ijskoud drankje in de hand? Dan kan het legendarische spel van start. Zet ‘m op!

Bestel jouw borrelpakketten

Zit jij met je handen in het haar omdat jullie teamuitje is gecanceld? Geen paniek, want het kan ook gewoon op afstand. Met het online teamuitje van Digiborrel werk je aan de onderlinge teamspirit, maar dan gewoon thuis. Wij bezorgen de pakketten door heel Nederland en het entertainment krijg je er gratis bij, net als hulp bij de voorbereiding. Borrel mee en start vandaag nog jouw digiborrel. Heb je nog vragen? Bel dan gerust naar 085 - 06 01 105.