Online vrijmibo

EEN BEDRIJFSBORREL THUIS

VRIJMIBO PAKKET

Luxe borrelpakketten met gratis online entertainment vanaf 13,95

Thuisbezorgd

Bij iedere collega thuis

Luxe borrelpakketten

Maatwerk vanaf €13,95

Entertainment

Gratis en legendarisch

Een greep uit onze klanten:

Wij ontzorgen en organiseren met jou de digiborrel

Van 5 tot 1000+ online borrelaars. Wij regelen de borrelbox, bezorging en entertainment vanaf €13,95. Een lach is ons doel.

De perfecte online vrijmibo regel je zo

Een goede voorbereiding is het halve werk, ook bij een vrijmibo online. Wij zorgen dat alles strak geregeld is door de borrelpakketten ruim op tijd te leveren. Ook begeleiden we jou bij het borrelspel. Het enige wat jij hoeft te doen is alle borrelaars de juiste informatie geven: waar, wanneer en hoe laat is de borrel? Vervolgens kies je een platform uit waarmee je online meetings kunt houden en vraag je iedereen de juiste software te downloaden. Vóórdat de borrel begint. Zorg dat iedereen elkaar kan zien én horen, want dat legt natuurlijk de basis voor een gezellige sfeer. Laat de deelnemers daarom hun internetverbinding, camera en geluid checken voordat ze hun biertje opentrekken.

Gratis en legendarisch

Entertainment

Een lekker drankje moet natuurlijk hand in hand gaan met een portie goed entertainment. Daarom mag je bij jouw vrijmibo box gratis een hilarisch borrelspel uitzoeken. Zonder humor geen gezelligheid, dus al onze spellen hebben een glimlach garantie. Daag je collega’s uit, leer ze van een andere kant kennen en strijd om de eerste plek. Voor welke game kies jij?
Ranking the Colleagues

Ranking the Colleagues

De grote hit van digiborrel.nl! Welke collega overleeft het langst op een onbewoond eiland en wie wordt het eerst aangehouden bij de douane? Want wat is nou leuker dan het ranken van je collega’s!
Meer informatie >

Team Building Bar Run

Team Building Bar Run

Ontdek in teams een digitale stad! Bezoek samen meerdere barren en los de puzzels, raadsels en vragen samen op.
Meer informatie >

Truth or Fiction

Truth or Fiction

Hoor de bizarste verhalen van je collega’s. Is het een waargebeurd verhaal of fictie? Goed om elkaar beter te leren kennen, want je collega’s verbergen meer verhalen dan je denkt..
Meer informatie >

Crazy Pubquiz

Crazy Pubquiz

Zin in een pubquiz met hi-larische vragen? Tijdens de borrel ga je het opnemen tegen je collega’s. Bereid je maar voor, want je weet minder dan je denkt..
Meer informatie >

Disco Bingo!

Luister naar de liedjes en streep ze af, krijg jij de disco bingo kaart vol? Let wel op, want een valse bingo kan je een rondje karaoke opleveren!
Meer informatie >

Vrijmibo online organiseren: zo werkt het

Kijk jij iedere week weer uit naar de vrijdagmiddagborrel, maar valt het in duigen omdat je collega’s thuiswerken? No worries, want online is alles mogelijk! Met onze luxe borrelpakketten pak je een lekker drankje uit eigen koelkast en knapperige bites erbij. Het legendarische borrelspel zorgt gegarandeerd voor hilarische momenten. Zo creëer je in een handomdraai een onvergetelijke middag of avond met je collega’s. Wedden dat de vrijmibo online de standaard bedrijfsborrel overtreft?
01
Offerte & Planning
Je kunt binnen enkele minuten een offerte aanvragen. Binnen een paar uur nemen wij contact op. Ga je akkoord? Super! Dan plannen wij de borrel in.
02
Verzending & voorbereiding
Wij adviseren, regelen de software en de entertainment. Wij versturen de overheerlijke borrelboxen uiterlijk 5 werkdagen vóór aanvang van de digiborrel. Zo is de borrelbox altijd op tijd.
03
Borrelen!
Het moment is daar! Jullie gaan proosten en de quizmaster zal de collega's meenemen in het digitale entertainment. Succes en lach gegarandeerd.

Een greep uit onze vrijmibo pakketten

Alle collega’s willen natuurlijk hun favoriete drankje in handen hebben, dat begrijpen we maar al te goed. Daarom kun je verschillende vrijmibo pakketten combineren. Bier, wijn, prosecco, alcoholvrij bier of fris. Er is voor ieder wat wils! Hieronder vind je alle vrijmibo boxen. Deze zijn al te verkrijgen vanaf €13,95.

Luxe Borrelpakket - Wijn

19,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Heerlijke kwaliteitswijn
 • 4 borrelhapjes & bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software
HOT

Luxe Borrelpakket - Bier

16,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Biertjes van Brouwerij 't IJ
 • 4 borrelhapjes en bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software

Luxe Borrelpakket - Fris

13,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Frisdrankjes naar keuze
 • 4 borrelhapjes & bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software

Vragen of
advies?

Wij staan voor u klaar. 

Onze klanten vertellen

Benieuwd naar de verhalen van onze klanten? 

Digiborrel is o.a. bekend van:

Wat heb je nodig voor de online vrijmibo?

Het pakket en entertainment maken wij klaar, dus borrelen maar! Samen met jou zorgen we voor een goede voorbereiding. Vervolgens geef jij de juiste informatie door aan je collega’s: waar, wanneer en hoe laat is de borrel? Zo weet je zeker dat iedereen op tijd klaar zit met een koud drankje in de hand. Ben jij ready to go? Zet dan alvast een lekker muziekje aan, pak het borrelpakket erbij en ga online. Wanneer alle borrelaars verzameld zijn communiceren jullie verder via het gekozen platform en deel jij je scherm. Laat die legendarische game maar beginnen!

Bestel jouw eigen vrijmibo pakket

Vind jij dat de vrijmibo altijd door moet kunnen gaan? Wij wel! Daarom bestel je bij ons heel gemakkelijk online vrijmibo boxen met gratis entertainment. Wij leveren ze ruim op tijd af bij de deelnemers door heel Nederland en helpen je bij de voorbereiding. Als ervaren borrelaars weten we daar natuurlijk alles van. Zo kun jij onbezorgd online vrijmiborrelen met collega’s. Borrel mee en start vandaag nog jouw digiborrel. Heb je vragen over de pakketten of de voorbereiding? Bel dan gerust naar 085 - 06 01 105.