Spelletjes via Zoom

EEN VIRTUEEL FEESTJE:

SPELLETJES VIA ZOOM

Luxe borrelpakketten met gratis online entertainment vanaf 13,95

Thuisbezorgd

Bij iedere collega thuis

Luxe borrelpakketten

Maatwerk vanaf €13,95

Entertainment

Gratis en legendarisch

Een greep uit onze klanten:

Wij ontzorgen en organiseren met jou de digiborrel

Van 5 tot 1000+ online borrelaars. Wij regelen de borrelbox, bezorging en entertainment vanaf €13,95. Een lach is ons doel.

Spelletjes via Zoom doe je zo

Online spelletjes spelen is niet moeilijker dan in real life de strijd aangaan. Als je maar goed voorbereid bent. Dat zal helemaal lukken, want ons team gaat je helpen! Wij leveren de software voor het spel en bezorgen de borrelpakketten ruim op tijd. ‘Wat moet ik dan nog doen?’, hoor ik je denken. Jij laat alle deelnemers weten waar, wanneer en hoe laat de borrel met spelletjes via Zoom beginnen. Zorg ook dat iedereen de juiste software voor Zoom heeft geïnstalleerd en laat ze hun internetverbinding, beeld en geluid vooraf checken. Zo kan iedereen elkaar goed zien én horen tijdens het spelen.

Gratis en legendarisch

Entertainment

Ben jij de standaard spelletjes via Zoom een beetje zat? Dat begrijpen we bij Digiborrel maar al te goed. Daarom hebben we een aantal hilarische spellen toegevoegd aan ons entertainment aanbod, waarvan jij er gratis een mag uitzoeken. Ze zijn door iedereen op elk moment te spelen, of je nu met collega’s, familie of vrienden de strijd aangaat. Met welk spel gaan jullie elkaar uitdagen?

Ranking the Colleagues

Ranking the Colleagues

De grote hit van digiborrel.nl! Welke collega overleeft het langst op een onbewoond eiland en wie wordt het eerst aangehouden bij de douane? Want wat is nou leuker dan het ranken van je collega’s!
Meer informatie >

Team Building Bar Run

Team Building Bar Run

Ontdek in teams een digitale stad! Bezoek samen meerdere barren en los de puzzels, raadsels en vragen samen op.
Meer informatie >

Truth or Fiction

Truth or Fiction

Hoor de bizarste verhalen van je collega’s. Is het een waargebeurd verhaal of fictie? Goed om elkaar beter te leren kennen, want je collega’s verbergen meer verhalen dan je denkt..
Meer informatie >

Crazy Pubquiz

Crazy Pubquiz

Zin in een pubquiz met hi-larische vragen? Tijdens de borrel ga je het opnemen tegen je collega’s. Bereid je maar voor, want je weet minder dan je denkt..
Meer informatie >

Disco Bingo!

Luister naar de liedjes en streep ze af, krijg jij de disco bingo kaart vol? Let wel op, want een valse bingo kan je een rondje karaoke opleveren!
Meer informatie >

Spelletjes via Zoom: zo werkt het

Bijna iedereen heeft ermee te maken: we missen onze collega’s, vrienden, familie en sportmaatjes. En dus zijn we massaal gaan videobellen. Is het enthousiasme intussen ver te zoeken? Waag je dan eens aan spelletjes via Zoom. Bij Digiborrel doen we er nog een schepje bovenop, want bij ons krijg je naast gratis entertainment ook nog een heerlijk borrelpakket. Wedden dat iedereen zijn koppie erbij houdt? Bekijk snel de pakketten, kies een hilarisch spel uit en ga er goed voor zitten. Let the game begin!

01
Offerte & Planning
Je kunt binnen enkele minuten een offerte aanvragen. Binnen een paar uur nemen wij contact op. Ga je akkoord? Super! Dan plannen wij de borrel in.
02
Verzending & voorbereiding
Wij adviseren, regelen de software en de entertainment. Wij versturen de overheerlijke borrelboxen uiterlijk 5 werkdagen vóór aanvang van de digiborrel. Zo is de borrelbox altijd op tijd.
03
Borrelen!
Het moment is daar! Jullie gaan proosten en de quizmaster zal de collega's meenemen in het digitale entertainment. Succes en lach gegarandeerd.

Een greep uit onze borrelpakketten

Een spelletjesmiddag of avond wordt nog leuker onder het genot van een drankje en wat bites. Daarom krijg je bij het gratis entertainment een luxe borrelpakket met daarin jullie favoriete drankje en lekkere hapjes. Zo kunnen jullie nog uren doorspelen! Smaken verschillen, dus je mag van ons verschillende pakketten combineren. Bier, wijn, prosecco, alcoholvrij bier of fris. Er is voor ieder wat wils. Kies hieronder boxen uit, deze zijn al te verkrijgen vanaf €13,95.

Luxe Borrelpakket - Wijn

19,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Heerlijke kwaliteitswijn
 • 4 borrelhapjes & bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software
HOT

Luxe Borrelpakket - Bier

16,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Biertjes van Brouwerij 't IJ
 • 4 borrelhapjes en bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software

Luxe Borrelpakket - Fris

13,95
/ per box
 • INCL. Entertainment
 • Frisdrankjes naar keuze
 • 4 borrelhapjes & bites
 • Advies & organisatie
 • Inclusief software

Vragen of
advies?

Wij staan voor u klaar. 

Onze klanten vertellen

Benieuwd naar de verhalen van onze klanten? 

Digiborrel is o.a. bekend van:

Wat heb je nodig voor spelletjes via Zoom?

Zoom natuurlijk, en een enthousiaste leider zoals jij die de voorbereiding op zich neemt. Zo worden alle deelnemers juist geïnformeerd. Dat is alles! Als ervaren borrelaars helpen we je natuurlijk graag zodat het spel vlekkeloos verloopt. De pakketten bezorgen we bovendien ruim op tijd. Alles klaar, spelen en borrelen maar!

Game day gaat als volgt: wanneer jij klaar zit achter je scherm zet je vast een muziekje aan. Pak het borrelpakket erbij en maak het jezelf comfortabel. Je logt in op Zoom en daar verzamel je alle spelers. Is iedereen ready? Dan deel jij je scherm en kunnen de spelletjes via Zoom beginnen. Veel plezier!

Bestel jouw borrelpakketten

Valt jullie spelletjesavond in het water? Niet als je spelletjes via Zoom introduceert bij je collega’s, vrienden, familie of wie dan ook. Met ons borrelpakket hou je het energielevel hoog en proosten jullie op de winnaar. Wij bezorgen de pakketten door heel Nederland en het entertainment krijg je er gratis bij, net als hulp bij de voorbereiding. Borrel mee en start vandaag nog jouw digiborrel. Heb je nog vragen? Bel dan gerust naar 085 - 06 01 105.