Entertainment – Team building Bar Run
Ga de strijd aan met je team

Team building Bar Run

Hét entertainment voor teams die houden van een online avontuur

Hoe werkt het?

Team Building Bar Run strijdkreet

1 Teams samenstellen

Alle collega’s worden automatisch ingedeeld in teams. Bedenk samen jullie ultieme strijdkreet in één woord. Laat merken dat jullie onoverwinnelijk zijn!

Team Building Bar Run de strijd

2 De strijd gaat beginnen!

Strijd in teams tegen elkaar en verken een digitale stad! Bezoek samen meerdere barren, pubs en clubs. Los samen de puzzels, raadsels en vragen op.

Team Building Bar Run cheers!

3 En de winnaar is ..

Welk team is de absolute winnaar en heeft het best samengewerkt? Het digitale podium is een moment om samen te lachen.

Een greep uit onze klanten:

Speciale digiborrel edities

Mét legendarisch entertainment in thema!

Paasborrel

Binnenkort bij Digiborrel!

Online borrelen met entertainment

Logo borrelbox

Heerlijke borrelboxen

Kies uit een selectie van onze luxe borrelboxen.

Logo entertainment

Online borrel spel

Legendarisch entertainment voor elk gezelschap!

Logo cheers!

Tijd om te borrelen!

Het is zo ver! Pak je borrelbox uit de koeling. Cheers!

Entertainment

Gratis en legendarisch

Ranking the Colleagues

Ranking the Colleagues

De grote hit van digiborrel.nl! Welke collega overleeft het langst op een onbewoond eiland en wie wordt het eerst aangehouden bij de douane? Want wat is nou leuker dan het ranken van je collega’s!
Meer informatie >

Team Building Bar Run

Team Building Bar Run

Ontdek in teams een digitale stad! Bezoek samen meerdere barren en los de puzzels, raadsels en vragen samen op.
Meer informatie >

Truth or Fiction

Truth or Fiction

Hoor de bizarste verhalen van je collega’s. Is het een waargebeurd verhaal of fictie? Goed om elkaar beter te leren kennen, want je collega’s verbergen meer verhalen dan je denkt..
Meer informatie >

Crazy Pubquiz

Crazy Pubquiz

Zin in een pubquiz met hi-larische vragen? Tijdens de borrel ga je het opnemen tegen je collega’s. Bereid je maar voor, want je weet minder dan je denkt..
Meer informatie >

Disco Bingo!

Luister naar de liedjes en streep ze af, krijg jij de disco bingo kaart vol? Let wel op, want een valse bingo kan je een rondje karaoke opleveren!
Meer informatie >

FAQ

Entertainment - Algemeen

Deze ontvang je uiterlijk om 12:00 op de dag van de borrel per email.

De enthousiaste quizmasters zullen de quiz compleet aan elkaar praten en nemen daarnaast ook het technische gedeelte op zich. Mocht je echter een voorkeur hebben voor een bepaald vergaderplatform (Zoom, Teams o.d.), dan ontvangen wij hiervoor graag een uitnodiging. Wij raden aan om borrels tot 25 personen zelf te hosten. Wij sturen instructie filmpjes en Tips & Tricks mee. Bij een groter gezelschap adviseren wij een host maar ook hier geldt dat je het prima zelf kunt presenteren.

Jullie kunnen zelf de vergadering starten met een platform naar eigen voorkeur. Maar natuurlijk kunnen wij je hierin adviseren en ondersteunen.

Entertainment

De Crazy Pubquiz, Truth or Fiction en de Online Team Building game kunnen met oneindig veel collega’s worden gespeeld. Bij Ranking the Colleagues adviseren wij maximaal 45 personen. 

Het populairste online spel is Ranking the Colleagues. Je moet je collega’s dan wel goed kennen. De Pubquiz is het meest besteld. Truth or Fiction is altijd leuk. Op zoek naar team building? Dan raden wij de Online Kroegentocht aan (Bar Run). 

Dit varieert per online spel en ligt aan zowel de host als de sfeer. In samenspraak kunnen we vragen toevoegen of verwijderen. Het is maar net wat je in gedachten hebt. Verwacht alleen niet dat je met één spel uren entertainment hebt.

Digiborrel is o.a. bekend van: